reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dupek jest na wywołanie okresu bo bez niego miałam cykle po 70 dni najdłuższe :/ wiec póki co chce się dowiedzieć czy mam owu i te badania a dopiero za jakiś czas już oficjalnie całą naprzód starań. Teraz liczymy na miłą wpadkę :) ale jakoś nie wychodzi... wiec nie wiem czy się mogę wspomóc jakimiś ziołami czy czymś innym :/
Ale lekarz powiedział wyraźnie ze starania to codzień a nie zależne od humoru wiec nie ma takiego dużego nacisku

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Wiem,ze ba wywolanie.@ ale moze owu masz ciutek później a tym dupkiem blokujesz,to miałam na mysli [emoji4]

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

reklama
Wiem,ze ba wywolanie.@ ale moze owu masz ciutek później a tym dupkiem blokujesz,to miałam na mysli [emoji4]

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Stokrotka jeśli miewasz takie długie cykle to pozostaje Ci zrobic monitoring czy w ogóle owulacja występuje. Moze jej nie ma, a moze jest dużo pózniej, a dupek ją uniemożliwia. Jest wiele opcji przy takich długich cyklach nie jest łatwo. Życzę oczywiście jak najszybszego zajścia w ciaze [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wiem wiem, dlatego teraz będę się starała jak naszgybciej zrobić te badania i zobaczymy

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Hejo witam się!
Ostatnia nocka przeleciała szybko. A rano działalismy. Mąż stanął na wysokości zadania!
Jeszcze jutro poprawimy. Ale czuję że już po owulce. To już 2 dni po ovitrelle. Zobaczymy. Godzina 0 - 15.04 - możesz mi bum taka datę następnej @wpisać bo widzę że mam puste pole :-)

Stokrotka - ja miałam to samo. Okres 3 razy w roku. Okazało się że choruje na Pcos i niedoczynność tarczycy. Też brałam duphaston od 16 dc przez 10 dni. To taka dawka na wywołanie żeby był okres. Nie musi być przy nim owulacji po prostu wymusza skok i spadek progesteronu bez rośniecia i pękania pęcherzyków. Bez monitoringu owulacji raczej nie zajdziesz

"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."

Bum lekarz mi mówił, że jak widać siurka to raczej nie znika ;) pomyłki często zdarzają się w drugą stronę :D
Tynka ja tam się cieszę, że chłopak mi rośnie, bo wiesz przynajmniej moje schizy o wcześneijszym porodzie są w głowie cały czas, a tak im większy tym jego szanse są coraz większe . hmm a co do imienia to miałam od początku w głowie dwie opcje Franek lub Wiktor i kurde blizej sercu jednak jest Franek ;). No a brzuch to rośnie i nic mu na to nie poradzę :D. U Ciebie to już przed świętami będą pytać: już rodzisz?? jeszcze nie? a kiedy???:D
Stokrotenka witaj. Zyczę rychłego zajścia
Majka wybacz, że o Tobie zapomniałam :D u Ciebie też poród za rogiem! jak to szybko u kogoś mija to masakra
Mi u mnie jakoś strasznie szybko leci aż jestem przerażona [emoji23]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ciagle lecą ze mnie skrzepy...to już druga @ po zabiegu ... Nie mogę na to patrzeć i leje się ze mnie jak z prosiaka...niech to się już skończy,bo oszaleje [emoji22][emoji22][emoji22]

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry