reklama
A ja pojechałam na giełdę mam i nawigacja mi wysiadła i nie dotarłam i z płaczem wróciłam [emoji24]
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Wonderful
Fanka BB :)
Kochana dopiero 4 ma przyjść @, więc jeszcze za wcześnie. Ale mdli mnie konkretnie, masakra, nie wiem czemu, nic takiego nie jadłam.Bum zdecydowanie szary:-)
Wonder a robisz teścik może?
Anula wszystkiego najlepszego dla synka! Sto lat! Miłej imprezki.
Czyżbym teraz ja była w kolejce do porodu?
Szary czyli ten drugi - bo one oba jakoś tam szare
Agnes spacerówka wygląda średnio
+ fotelik do wózka ma.
Tynka noo ty haha , zaraz się wezme za naszą tabelkę i wkleje
Wonde noo drogi :/ 3w1 - 1800 - ale kasę nam teściu daje
+ fotelik do wózka ma.
Załączniki
Wonderful
1800 zł to nie jest drogo, jak na nowy to chyba jest tanio z tego co słyszałam to i po 3000 zł wózki zwykłe stoją. ładniutki jestSzary czyli ten drugi - bo one oba jakoś tam szare
+ fotelik do wózka ma.
1800 zł to nie jest drogo, jak na nowy to chyba jest tanio z tego co słyszałam to i po 3000 zł wózki zwykłe stoją. ładniutki jest
osobiście to idzie trafić na używki tańsze i fajne , no ale jak teściu mi chce dać na wózek to nie będę żałować
Wonderful
Jasne, że nie trzeba korzystaćosobiście to idzie trafić na używki tańsze i fajne , no ale jak teściu mi chce dać na wózek to nie będę żałować
reklama
Stokrotenka23
Cześć dzewczyny,
Chciałabym do was dołączyć. Można ?
Stokrotka lat 23 (jeszcze ) staramy się, nie staramy - ogólnie nie zabezpieczamy się już dość długo. I nic. Narzeczony zawsze tuli brzuch z nadzieją a kiedy przychodzi @ widać zawód.
Mój cykl jest sam długi. Mam duphaston na czas do kiedy nie zrobię badań w klinice - biorę od 16 t.c.przez 10 dni i czekam na @. Badania w klinice mam zrobić już od ponad roku ale jak nie obrona to wyjazd służbowy i tak nie mam kiedy. Teraz może po świętach się uda chociaż po prostu wolałabym żebyśmy juz byli w ciąży bo ciągle sobie powtarzam ze badania są niepotrzebne skoro co chwila jest szansa na to bym była w ciąży [emoji14]
Ogólnie dobrze się odzywam : staram się pić 2 l wody, zero gazowanych, dużo warzyw i owoców, mało tabletek i preferuje ruch. Aktualnie na siłowni nie byłam 3 tygodnie - przeprowadzka i teraz miałam usunięcie zęba i dopóki mi nie zdejma szwów to jestem uziemiona.
Motywacja jest to ze mam obiecana umowę na czas nieokreślony nieokreślony a oboje marzymy o rodzince.
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Chciałabym do was dołączyć. Można ?
Stokrotka lat 23 (jeszcze ) staramy się, nie staramy - ogólnie nie zabezpieczamy się już dość długo. I nic. Narzeczony zawsze tuli brzuch z nadzieją a kiedy przychodzi @ widać zawód.
Mój cykl jest sam długi. Mam duphaston na czas do kiedy nie zrobię badań w klinice - biorę od 16 t.c.przez 10 dni i czekam na @. Badania w klinice mam zrobić już od ponad roku ale jak nie obrona to wyjazd służbowy i tak nie mam kiedy. Teraz może po świętach się uda chociaż po prostu wolałabym żebyśmy juz byli w ciąży bo ciągle sobie powtarzam ze badania są niepotrzebne skoro co chwila jest szansa na to bym była w ciąży [emoji14]
Ogólnie dobrze się odzywam : staram się pić 2 l wody, zero gazowanych, dużo warzyw i owoców, mało tabletek i preferuje ruch. Aktualnie na siłowni nie byłam 3 tygodnie - przeprowadzka i teraz miałam usunięcie zęba i dopóki mi nie zdejma szwów to jestem uziemiona.
Motywacja jest to ze mam obiecana umowę na czas nieokreślony nieokreślony a oboje marzymy o rodzince.
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka