reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Znowu mam ponad 37 temperatury i mi niedobrze[emoji31] boze , kolacji nie ruszylam nawet. Chyba bede znowu chora[emoji31][emoji31][emoji31][emoji31]

"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."

Znowu mam ponad 37 temperatury i mi niedobrze[emoji31] boze , kolacji nie ruszylam nawet. Chyba bede znowu chora[emoji31][emoji31][emoji31][emoji31]

A czujesz sie okresowo ??
Moze jakis bocian zawita u Ciebie [emoji4]

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

No wlasnie nie. Zawsze cyc zabolal i w ogole. A teraz cisza. Ale to cisza przed burzą[emoji23]

hej dziewczyny, jestem tu nowa i potrzebuję porady bardziej doświadczonych. Od jakiegoś czasu staramy się o dzidzie. Niestety mąż pracuje za granicą i jakoś nie możemy się zgrać z owu. Zawsze rozpoznawałam owu to śluzie w tym miesiącu typowy jednak się nie pojawił. Mąż przyjechał w 15dc a w 19dc pojawiło się plamienie. Już myślałąm że to @, ale plamienie było skąpe, bez żadnych bóli i inncych objawów. Dzisiaj jest 23dc, na test jeszcze jest za wcześnie ale czy to możliwe że nam się udało ? Najgorsze jest to czekanie
Dziękuję wszystkim dobrym duszyczkom za podpowiedzi :)

hej dziewczyny, jestem tu nowa i potrzebuję porady bardziej doświadczonych. Od jakiegoś czasu staramy się o dzidzie. Niestety mąż pracuje za granicą i jakoś nie możemy się zgrać z owu. Zawsze rozpoznawałam owu to śluzie w tym miesiącu typowy jednak się nie pojawił. Mąż przyjechał w 15dc a w 19dc pojawiło się plamienie. Już myślałąm że to @, ale plamienie było skąpe, bez żadnych bóli i inncych objawów. Dzisiaj jest 23dc, na test jeszcze jest za wcześnie ale czy to możliwe że nam się udało ? Najgorsze jest to czekanie
Dziękuję wszystkim dobrym duszyczkom za podpowiedzi :)
Mogło to być plamienie poowulacyjne ..ciezko powiedziec. Ja mialam takie plamienia przy niedoborze progesteronu.
Tobie oczywiscie zycze ciazy. Moze siknij w sobote jak.cos :)

reklama
Mogło to być plamienie poowulacyjne ..ciezko powiedziec. Ja mialam takie plamienia przy niedoborze progesteronu.
Tobie oczywiscie zycze ciazy. Moze siknij w sobote jak.cos :)

Ale na poowulacyjne nie byłoby zbyt wcześnie ? Czytałam że ono pojawia się około 6 - 7 doby a u mnie pojawiło się w 4.
Sobota chyba będzie jeszcze za wcześnie, jak wytrzymam to siknę w poniedziałek :) ale nie wiem czy dam radę
:)

Do góry