reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum daj znać prędziutko co się dzieje!
Wczoraj jakiś pechowy dzień. Mnie 5 godzin bolał brzuch jak na okres ale na szczęście po nospie przeszło. Następnym razem nie będę tak długo czekać. No i oczywiście koszmary. Byłam chuda nic się nie ruszyło w brzuchu ehh [emoji20]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bylam w aptece po krople do ucha dla mojego bo go boli i kupilam test ciążowy. Nie wiem po co...
Zaraz zrobie.

"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."

Biel[emoji52] mi chyba nigdy nie wyjdzie druga kreska[emoji52]

Mam na 23.03 tyle ze zawsze przychodzi dzien wczesniej niz mam termin. Wiec jutro przyjdzie.

Pojde, pojde. Jutro zrobie tsh- mozna niezaleznie od dc robic?

reklama
Do góry