reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

A tu z góry [emoji16]
1488357810-aaaaaa.jpeg

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny. U mnie koszmarna noc. Mała wczoraj na wieczór miała mały katar ale już czekałam na rozwój sytuacji. W nocy gorączka 38,5 ponadto wstała już o 4 i plotła glupoty , głodna była mimo ze gorączka Ale chciała naleśnika.
Boshe... teraz obserwacja i centrum zdrowia dziecka. Teraz kiedy niedługo poród. Matko mi ręce opadają już .

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziś jest koniec 34 i 5 dni , więc w sobotę wkraczamy w magiczne 36 tylko ja to lubię liczyć skończone tygodnie.
Dzięki dziewczynki za mile słowa

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie dziewczynki :) No już wiosna coraz bliżej, trzeba sie cieszyć. :) Ja dzisiaj jadę po zmywake. Jeee, najlepszy pomocnik kobiety. :) Dzisiaj byłam na krwii bo musiałąm zrobić badania do nowej pracy to odrazu zleciłam tarczycoweitp. Jak będą wyniki to wstawie. :)

reklama
Do góry