reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Agnes ja to mam nadzieję , ze w końcu to jednak teraz ! [emoji110][emoji110][emoji8]

Anula u ciebie tak samo [emoji8][emoji8]

Nuria a u ciebie ziółka muszą w tym cyklu pomoc !

Carmen a ty który masz dc?

Masakra moj P złożył szafe ! Quwa w szoku jestem 4 dni [emoji23]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
7t4d [emoji188]
No widzisz doczekałaś się szafy :)

reklama
Agnesss szkoda,ze zawieszacie :( zagladaj co

U mnie tez dzis byla rozmowa,bo moj przy stole.zobaczyl.syfole na nosie ( a jeden.wielki na czubku nosa) i pytal sie czy to.juz na.okres.
Odpowiedzialam mu,ze tak bo po co mam go łudZić.

Powiedzial,ze on juz tez nie chce tyle czekac,ze chcialby ze to,ze tamto a.ja mu powiedzialam ze w razie co pójdzie sperme przebadac,to mi odp.ze on nie.bedzie prywatnych rzeczy nikomu pokazywal . Wkurw...lam sie i mu powiedzialam,ze ja jakos moje prywatnosci.zawsze musze pokazywac i nad tym nie ubolewam. Zreszta wiecie jak.jest,dotyka sie ich meska dume
Powiedzialam,ze jak bardzo chce dziecka.to niech tez.sie przylozy i wypierda...do lekarza a nie tylko na mnie liczy. Nic.mi juz nie odpowiedzial....

Bum ja mam dzis 17'dc

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Carmen może ochłonie i zrozumie zobaczysz. :) Oni nie są świadomi po prostu i się wstydzą.
Ja nie dawno zjadłam kolacje i znowu jestem głodna, masakra ileż można jeść. :D

Agnesss szkoda,ze zawieszacie :( zagladaj co

U mnie tez dzis byla rozmowa,bo moj przy stole.zobaczyl.syfole na nosie ( a jeden.wielki na czubku nosa) i pytal sie czy to.juz na.okres.
Odpowiedzialam mu,ze tak bo po co mam go łudZić.

Powiedzial,ze on juz tez nie chce tyle czekac,ze chcialby ze to,ze tamto a.ja mu powiedzialam ze w razie co pójdzie sperme przebadac,to mi odp.ze on nie.bedzie prywatnych rzeczy nikomu pokazywal . Wkurw...lam sie i mu powiedzialam,ze ja jakos moje prywatnosci.zawsze musze pokazywac i nad tym nie ubolewam. Zreszta wiecie jak.jest,dotyka sie ich meska dume
Powiedzialam,ze jak bardzo chce dziecka.to niech tez.sie przylozy i wypierda...do lekarza a nie tylko na mnie liczy. Nic.mi juz nie odpowiedzial....

Bum ja mam dzis 17'dc

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Mój mąż też się wzbraniał
Zapewniałam go jednak że wynik nie będzie miał wpływu na moje podejście do niego
Oni się boją że okaże się że nie są " w pełni" mężczyznami

My pierwsze badanie spermy robiliśmy po prawie dwóch latach starań w labolatorium blisko domu, trzeba było w ciągu 30 minut dowieźć
Niestety coraz częściej przyczyna leży po stronie faceta lub jest u obojga [emoji52]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Bum super ze szafa juz jest![emoji8]

Asia dziękuję[emoji3]

Carmen wiem co czujesz, bo my sie staramy tyle samo praktycznie co i Wy. Ja mojemu tez wspominalam kiedys o badaniu nasienia to zrobil oczy jak 5 zl, Mania ma racje, oni sie boja tego badania, ze sie okaze ze z Nimi cos jest nie tak..
Ale no ku*wa mac przeciez to nie dzieci! Tylko dorosle chlopy. Tlumaczylam, ze mu nikt podczas tego badania w spodnie zagladac nie bedzie, oddaje tylko sperme i koniec. Nawet nie dal mi skonczyc[emoji35] super po prostu. No genialnego mam faceta. Takim sposobem to my do 40stki nawet nie doczekamy sie dziecka.
Wczoraj w ogole wspomnial abysmy sie wstrzumali ze staraniami...pytam czemu, to mowil ze one go juz męczą. Jego ku*wa męczą? Jak?? To ja cierpie gdy dostaje okres a nie on![emoji35]
Szkoda gadac.

Oni ogolnie mysla ze zrobienie dziecka to prosta sprawa...pstryk i juz jest.
To sie wyzalilam z rana.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Carmen moj poszedl oddac nasienie ok. 3 miesiace pozniej odkad mu o tym wpomnialam ale za bardzo nie mial wyboru, bo jak nie zachodzilam to gin mi powiedzial ze nie bedzie mnie faszerowac hormonami dopoki maz sie nie przebada. Moze go od tej strony zajdz. Nic nie wpominaj o tym, po okresie powiedz ze idziesz do gina i jak zapyta jakie zalecenia to powiedz to co ja.

Napisane na iPhone

reklama
To już 1 marca, zaraz wiosna i lato [emoji50] trzeba sie wziąć za siebie. Od dzis dieta, a jak @ przyjdzie to idziemy ostro biegać, co by sadełko zgubić [emoji16]
Carmen uraziłaś jego męska dumę [emoji6] ale Dzol dobrze mówi, najlepiej powiedzieć ze to zalecenie gina i bez wyników ani rusz dalej [emoji106][emoji4]
Nuria, ale ze co go meczy? Bzykanie? Czy rozmawiacie o tym? Bo my o tym nie gadamy, ani kiedy płodne, ani kiedy okres i tak dalej. Tylko teraz mu zaproponowałam gumki to kręcił nosem, ale chyba mnie rozumie.

Do góry