reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dziewczyny które mają żelazka ze stacją parową lub generatorem pary co byście poleciły?

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Rene ja polecam Tefal
Swoje mam już kilka ładnych lat i jestem mega zadowolona
A służy nam też jako żelazko przemysłowe że tak powiem bo czasem korzystam z niego w pracy

1488376225-aaaaaa.jpeg

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

reklama
A ja u mamy prasowałam philipsem i bardzo byłam zadowolona. W domu mam tez philipsa ale bez stacji parowej.
Piękne brzuszki dziewczyny, takie okazałe [emoji16][emoji7]

Wond z tego co sie orientuje to tsh dla starajacych sie powinno byc ok. 1-1,5. ma mam 2,7 i zbijam do 1,5 euthyroxem.za 2 tyg. ide skontrolowac. ft3 i 4 tez ma jakis przelicznik ale to sie bardziej dziewczyny orientuja ;-)

Ja mam takie zelazko. Maz.mi.sprezentowal na rocznice slubu (taaaa kurna.zebym miala co jemu prasowac ) [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]

1488381963-aaaaaa.jpeg

Nie wiem czy w pl jest taka marca, ale mysle ze Philipsy sa juz dobre.

Ja mojej.mamie.bede teraz wiozla.zelazko,bo tutaj.sa.dobre i raczej tanie w porównaniu z polska

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Rene ja polecam Tefal
Swoje mam już kilka ładnych lat i jestem mega zadowolona
A służy nam też jako żelazko przemysłowe że tak powiem bo czasem korzystam z niego w pracy

1488376225-aaaaaa.jpeg

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.
Ooooo
Takie tez.moze byc dobre

Bierz wlasnie.jakies.ze stacaja parowa. Polecam [emoji106][emoji106]

Carmen A jak Twoja MAła , lepiej już ??

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Renw, moja mala na szczescie.dzisiaj nie marudzi. Wczoraj po paru dniach dopiero.porzadnie.ja umylam, wlosow oczywiście nie myje jeszcze bo ma pelno tego dziadostwa we wlosach

Goraczka poszla i krosciki sie susza ;)

reklama
Nom mdliło mnie dzisiaj, zjadłam i mineło jak na razie. Skoro powinnam mieć niższ tsh to chyba czas na endokrynologa czy gin też może przepisać leki?
A ile dni po ? Hhehee
Lepiej by bylo jakby endo przepisal,ale ponoc niekiedy gin i ogolny tez.moze...zapytaj dziewczyn moze lepiej ci.doradza

Do góry