reklama
Rene1985
Fanka BB :)
Jestem kochana w domku. Z każdym dniem lepiej ale jak ból złapie to klekajcie narody. Jest postęp bo sama umiem się podnieść , co prawda zajmuje mi to z 15 min ale już sama mogę wstać choćby do wcHejka:-) Witam się z kanapką w dłoni
Nuria ja na studiach schudłam 17 kg. Po ślubie jak zaczęłam prace i całkiem mi to rytm dnia rozwaliło, to 10 przytyłam:-( znowu zacznę dietę po porodzie...U mnie stałe pory posiłków bardzo pomogły.
Nessi jak tam się czujesz? Myślałaś już co z pracą?
Bum co tam u ciebie? Kiedy zaczynasz remont?
Arte jak tam? Jakie plany na dziś? Życzę powodzenia w szukanie pracy, na pewno szybko ci się uda.
Majka ty się tu nie odchudzaj tylko rosnij:-) w dodatku super zgrabna jesteś i nie masz co narzekać na swoje ciało! Seksi mamusia z ciebie!
Rene jesteś w domku czy w szpitalu? Mam nadzieję, że z każdym dniem mniej cie boli po upadku.
Dżoł ja bym spróbowała z tym Clo:-) organizm po ciąży nawet biochemicznej podobno łatwiej przyjmuje kolejny zarodeczek. Coś mi tu pachnie wysypem bliźniaków na forum:-)
Agnesis:-*
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
92Tynka92
Fanka BB :)
Nessi piękny brzuszek!:-) dla mnie przejście na zwolnienie to była trudna decyzja...uwielbiam swoją pracę i na początku to czułam się okropnie, że siedzę w domu. Teraz już mi przeszło:-)
Dżoł Nessi ma rację. Więcej jajek to większa szansa na ciążę. Ja bym wzięła na twoim miejscu to clo, tylko po prostu w mniejszej dawce.
Bum uuuu już niedługo się zacznie. Współczuję ci. W moim rodzinnym domu trwa remont i jest taki syf, że brakuje mi słów. Wszędzie pełno pyłu.
Arte ja dziś sobie robię kopytka:-) takie z białym serem.
Tęczowa super wiadomość! Myśleliście już nad imieniem dla małego księcia? Kolejny chłopak w naszej tabelce:-) Majka, Rene wasze córki to jak rodzyneczki będą, otoczone wianuszkiem chłopców:-)
Rene ale musiałaś się porządnie obić:-( to jest właśnie minus ciąży w środku zimy. Ja do sklepu na zakupy chodzę z sercem w gardle, tak jest ślisko.
Dżoł Nessi ma rację. Więcej jajek to większa szansa na ciążę. Ja bym wzięła na twoim miejscu to clo, tylko po prostu w mniejszej dawce.
Bum uuuu już niedługo się zacznie. Współczuję ci. W moim rodzinnym domu trwa remont i jest taki syf, że brakuje mi słów. Wszędzie pełno pyłu.
Arte ja dziś sobie robię kopytka:-) takie z białym serem.
Tęczowa super wiadomość! Myśleliście już nad imieniem dla małego księcia? Kolejny chłopak w naszej tabelce:-) Majka, Rene wasze córki to jak rodzyneczki będą, otoczone wianuszkiem chłopców:-)
Rene ale musiałaś się porządnie obić:-( to jest właśnie minus ciąży w środku zimy. Ja do sklepu na zakupy chodzę z sercem w gardle, tak jest ślisko.
Tęczowa to super , że synus płeć nie zmienia [emoji4]
Rosnijcie zdrowo dalej [emoji8]
Tynka nooo masakra , będzie syfu dużo, ale jak sie chce mieć fajnie w mieszkaniu trzeba pocierpiec , później nasz pokój został , ale my chcemy w nim jeszcze sypialnie zrobić , przydzielić z płyt itp , ale to chyba na lato [emoji4]
Ale mi sie nic nie chce , dopiero śniadanie zjadlam [emoji33]
W ogóle wiecie co schudlam 8kg z 8 z przodu mam już 7 [emoji38] nawet mój P to zauważył haha [emoji23]
[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...
Rosnijcie zdrowo dalej [emoji8]
Tynka nooo masakra , będzie syfu dużo, ale jak sie chce mieć fajnie w mieszkaniu trzeba pocierpiec , później nasz pokój został , ale my chcemy w nim jeszcze sypialnie zrobić , przydzielić z płyt itp , ale to chyba na lato [emoji4]
Ale mi sie nic nie chce , dopiero śniadanie zjadlam [emoji33]
W ogóle wiecie co schudlam 8kg z 8 z przodu mam już 7 [emoji38] nawet mój P to zauważył haha [emoji23]
[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
...życie cudem jest...
Nessi no w ciąże nie zachodze to kg się pozbede 6 z porzdu chce , moja waga z przed ciąży [emoji38] więc , jeszcze 8 kg [emoji23]Bum po remoncie koniecznie foty chcę zobaczyć ... ja lubię remonty i te sprawy
Gratuluję zrzucenia kg
Pochwale się moją wanna [emoji171] i kafelkami no i wszystko wymieniamy tak na prawdę ...
Wanna mała musi być 140 ale P sie zamarzyla [emoji23]
U Leny remont zrobię jak skończy 5 lat to po ścianach pisać nie będzie [emoji38] a z pitu chcemy jej panele zmienić bo wybily gdzie mamy piec i nie wiem czy na gumolit się spowrotem nie przerzuce...
...życie cudem jest...
Kiedyś mieliśmy to nam popękały i zmienilismy na panele...A nie można przy piecu płytkami wyłożyć ?
...życie cudem jest...
reklama
NeSSi
Moderatorka
O kurcze to faktycznie ...a żywica epoksydowa ?Kiedyś mieliśmy to nam popękały i zmienilismy na panele...
...życie cudem jest...