reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Hejka:-) Witam się z kanapką w dłoni

Nuria ja na studiach schudłam 17 kg. Po ślubie jak zaczęłam prace i całkiem mi to rytm dnia rozwaliło, to 10 przytyłam:-( znowu zacznę dietę po porodzie...U mnie stałe pory posiłków bardzo pomogły.

Nessi jak tam się czujesz? Myślałaś już co z pracą?

Bum co tam u ciebie? Kiedy zaczynasz remont?

Arte jak tam? Jakie plany na dziś? Życzę powodzenia w szukanie pracy, na pewno szybko ci się uda.

Majka ty się tu nie odchudzaj tylko rosnij:-) w dodatku super zgrabna jesteś i nie masz co narzekać na swoje ciało! Seksi mamusia z ciebie!

Rene jesteś w domku czy w szpitalu? Mam nadzieję, że z każdym dniem mniej cie boli po upadku.

Dżoł ja bym spróbowała z tym Clo:-) organizm po ciąży nawet biochemicznej podobno łatwiej przyjmuje kolejny zarodeczek. Coś mi tu pachnie wysypem bliźniaków na forum:-)

Agnesis:-*
Jestem kochana w domku. Z każdym dniem lepiej ale jak ból złapie to klekajcie narody. Jest postęp bo sama umiem się podnieść , co prawda zajmuje mi to z 15 min ale już sama mogę wstać choćby do wc

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nessi piękny brzuszek!:-) dla mnie przejście na zwolnienie to była trudna decyzja...uwielbiam swoją pracę i na początku to czułam się okropnie, że siedzę w domu. Teraz już mi przeszło:-)

Dżoł Nessi ma rację. Więcej jajek to większa szansa na ciążę. Ja bym wzięła na twoim miejscu to clo, tylko po prostu w mniejszej dawce.

Bum uuuu już niedługo się zacznie. Współczuję ci. W moim rodzinnym domu trwa remont i jest taki syf, że brakuje mi słów. Wszędzie pełno pyłu.

Arte ja dziś sobie robię kopytka:-) takie z białym serem.

Tęczowa super wiadomość! Myśleliście już nad imieniem dla małego księcia? Kolejny chłopak w naszej tabelce:-) Majka, Rene wasze córki to jak rodzyneczki będą, otoczone wianuszkiem chłopców:-)

Rene ale musiałaś się porządnie obić:-( to jest właśnie minus ciąży w środku zimy. Ja do sklepu na zakupy chodzę z sercem w gardle, tak jest ślisko.

Tęczowa to super , że synus płeć nie zmienia [emoji4]
Rosnijcie zdrowo dalej [emoji8]

Tynka nooo masakra , będzie syfu dużo, ale jak sie chce mieć fajnie w mieszkaniu trzeba pocierpiec , później nasz pokój został , ale my chcemy w nim jeszcze sypialnie zrobić , przydzielić z płyt itp , ale to chyba na lato [emoji4]

Ale mi sie nic nie chce , dopiero śniadanie zjadlam [emoji33]
W ogóle wiecie co schudlam 8kg z 8 z przodu mam już 7 [emoji38] nawet mój P to zauważył haha [emoji23]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Bum po remoncie koniecznie foty chcę zobaczyć ... ja lubię remonty i te sprawy :)
Gratuluję zrzucenia kg :)
Nessi no w ciąże nie zachodze to kg się pozbede 6 z porzdu chce , moja waga z przed ciąży [emoji38] więc , jeszcze 8 kg [emoji23]
Pochwale się moją wanna [emoji171] i kafelkami no i wszystko wymieniamy tak na prawdę ...
Wanna mała musi być 140 ale P sie zamarzyla [emoji23]
U Leny remont zrobię jak skończy 5 lat to po ścianach pisać nie będzie [emoji38] a z pitu chcemy jej panele zmienić bo wybily gdzie mamy piec i nie wiem czy na gumolit się spowrotem nie przerzuce...

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
...życie cudem jest...

A nie można przy piecu płytkami wyłożyć ?
Kiedyś mieliśmy to nam popękały i zmienilismy na panele...

...życie cudem jest...

reklama
Kiedyś mieliśmy to nam popękały i zmienilismy na panele...

...życie cudem jest...
O kurcze to faktycznie ...a żywica epoksydowa ?

Do góry