reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

O kurcze to faktycznie ...a żywica epoksydowa ?
Nie wiem , nawet o tym nie słyszałam [emoji55] powiem mojemu [emoji4] Pani logopeda się na remontach zna? [emoji6]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

reklama
Nie wiem , nawet o tym nie słyszałam [emoji55] powiem mojemu [emoji4] Pani logopeda się na remontach zna? [emoji6]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
...życie cudem jest...
Link do: Posadzki betonowe i posadzki epoksydowe - dobre rozwiązanie do garażu i kotłowni | Muratordom.pl
Nie znam, szczelam :D Swego czasu chciałam to na tarasie zamiast płytek ...

Bum jak żeś to zrobiła? :) daj mnie też ten złoty środek... chcę 5 z przodu [emoji41] remonty fajna sprawa ale już definitywnie po bo najgorszy jest ten syf ... my na wiosnę odświeżymy ściany i meble w salonie zmienimy [emoji41] bo więcej nie ma co szalec ... no i nowy zestaw mebli do ogrodu mi się Marzy [emoji39] chce juz ciepło

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Ness a powiedz mi kochana jak tam się czujesz dziś ? :) mogłaś spać w nocy czy emocje trzymały?:)

"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Ness a powiedz mi kochana jak tam się czujesz dziś ? :) mogłaś spać w nocy czy emocje trzymały?:)

Spałam jak zabita ...z tym nie mam akurat problemów..śpię póki mogę :)

Nessi patrz nawet o tym nie wiedziałam [emoji4]

Anula specjalnego nic nie robię tylko jem [emoji38] no i moim minusem było podjadanie poznymi wieczorami słodyczy teraz juz tego nie robię + malo co jem , nawet z 2 lyzeczek cukru do herbaty kawy przerzucialam sie na 1 [emoji5] no i 2 razy w tygodniu z Chodakowska skalpel macham + aqua minus na noc zażywam [emoji4]
No i co jeszcze zamiast 1 pozywnego posiłku jak zawsze jadlam tylko obiad to teraz jem 3razy dziennie śniadanie, obiad , kolacje , ze serio jem dużo i waga jakoś leci [emoji4]

...życie cudem jest...

Nessi patrz nawet o tym nie wiedziałam [emoji4]

Anula specjalnego nic nie robię tylko jem [emoji38] no i moim minusem było podjadanie poznymi wieczorami słodyczy teraz juz tego nie robię + malo co jem , nawet z 2 lyzeczek cukru do herbaty kawy przerzucialam sie na 1 [emoji5] no i 2 razy w tygodniu z Chodakowska skalpel macham + aqua minus na noc zażywam [emoji4]
No i co jeszcze zamiast 1 pozywnego posiłku jak zawsze jadlam tylko obiad to teraz jem 3razy dziennie śniadanie, obiad , kolacje , ze serio jem dużo i waga jakoś leci [emoji4]

...życie cudem jest...
Eee nieźle.. :) też chcę... ja to dekiel jestem bo wczoraj np. Czasu nie miałam i pierwszy posiłek zjadlam po godz. 15[emoji52]

reklama
Do góry