reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

No tak mi właśnie lekarz mówiła ...że mi się bilans wyzerował. Może nie wygląda ale ja się bardzo cieszę z tych moich dwóch twixów ...tylko dzisiaj miałam bardzo złe nastawienie, strasznie się denerwowałam ..szłam z nastawieniem na najgorsze, bo nawet objawy z nerw mi przeszły. I jak już przyszło co do czego i patrzę na ekran i w ryk pierwsza mówię, czy to bliźniaki ? A ona tak, tylko musimy sprawdzić czy trzeciego nie ma ... to się pozbierać nie mogłam. Mój K jest w takim szoku, że jak wróciliśmy to poszedł biegać a po 10 min.wrócił i mówi, że nie da rady bo ma ciągle dzieci w głowie. On jedynak, zawsze marzył by mieć dużą rodzinę ...szok i niedowierzanie. Moja mama też ryczy, się cieszy bo mój brat jest bezpłodny i tylko jednego wnuczka ma a mając 65 lat chciałaby jeszcze chociaż jedno ...to dostanie dwoje :) Oby ...
Nie oby tylko tak!
Pamiętam jak moja szwagierka ryczała jak się dowiedziała o bliźniakach. Ciąża przebiegła bez problemowo i bezstresowo pewnie dlatego że nie siedziała na forum hahaha a tak poważnie to głowa do góry kobieta kiedy jest zmuszona zniesie wiele ;)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hejka

Rene- to dobrze ze w tej ciąży nie ma zagrożenia :)

Bum- dobrze ze go koty nie zjadły :)

Nessi- a widzisz masz bliźniaki :-D gratulacje jakie już duże fasolinki

Nuria- hehe uważaj jak chodzisz :-)

Julka- gratulacje synka :-)

No to teraz czekamy na kolejne pozytywne testy i trojaczki :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cały czas wysyłam ze łzami, może dopłyną szybciej.
Tylko siedzę i płaczę ...szczęście miesza się z przerażeniem :)
Najlepszy tekst młodego...''będę miał kim rządzić !''
Przejdzie mi labilność kiedyś ...no i u ginki też wyłam ..to mnie uspokajała

Nessi u Ciebie to hormony ale sie nie dziwie, że płaczesz ze szczęścia. Wiadomo szok jest musicie się oswoić z informacja ale szczęście ogromne się Wam trafiło. Poradzicie sobie bez dwóch zdań. Pewnie kwestia organizacji tylko jak się szkraby urodzą. :)

Wiecie co ja to jestem głupia[emoji23] schudlam z rozmiaru 38 do rozmiaru 36, i ubrania z rozmiaru 38 jakies tuniki, spodnie, sukienki wszystko trzymam bo mi sie w ciazy przyda[emoji23]
Taaa tylko ciekawe ile to wszystko będzie leżeć[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

nuria ależ ty chudzinka [emoji7] albo ja taka duża [emoji23][emoji23][emoji23]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

reklama
Majka polecam salatki, ale nie na bazie makaronu, czy ryzu. Bo to nic nie da. Gotuj duzo rzeczy na parze np warzywa. Staraj sie unikac smazonego, slodyczy, napoi gazowanych.
Jedz bardzo duzo zup.
Ja gdy sie trzymalam takiego jadlospisu duzo schudlam.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry