reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ja dopiero teraz kawa...

Dentysta nie jest moim ulubionym lekarzem ale wole pomęczyć się na fotelu , niż olać sprawę i ból przez dluuugi czas

Nessi- ja tez porównywałam fotki usg z innymi ciążami , ale staraj się myślec pozytywnie

inis- to wszystkiego najlepszego dla słoneczka :-)

Rene- u mnie tez dużo śniegu ale zaczyna się lekka odwilż :-/ i będzie masakra

Majka- ja jutro tez mam lekarza :-)

Anula- kawkę wypij jak lubisz pomoże Ci się obudzić

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej :* dzięki Anula za wywołanie :)
Bum jak czytałam o Twoich zębach to mi słabo :/ jesteś hardcorem serio :D.
Ness nie martw się za dwa tygodnie będziesz oglądać pikające serduszko. Nie martw się na zapas :)
która to miała te testy z lh laboratorium? :D uważam, że są bardzo dobre, jak tylko było w promocji to je kupowałam
reszcie nic nie napiszę, bo mi się nicki pomieszały :D i zapomniałam co miałam napisać...

ja mam zamiar odtworzyć coś takiego jak"leniuchy" . Jadła/robiła któraś z Was coś takiego? to są gołąbki z kaszą.

I drugi dzień po rząd noc i poranek z bólem głowy :/

Ja dopiero teraz kawa...

Dentysta nie jest moim ulubionym lekarzem ale wole pomęczyć się na fotelu , niż olać sprawę i ból przez dluuugi czas

Nessi- ja tez porównywałam fotki usg z innymi ciążami , ale staraj się myślec pozytywnie

inis- to wszystkiego najlepszego dla słoneczka :-)

Rene- u mnie tez dużo śniegu ale zaczyna się lekka odwilż :-/ i będzie masakra

Majka- ja jutro tez mam lekarza :-)

Anula- kawkę wypij jak lubisz pomoże Ci się obudzić

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Na którą godz. masz?

U mnie za oknem czarno jak w nocy i zamieć jakby koniec świata szedł [emoji33][emoji33] w minutę ziemia zrobiła sie biała i jeszcze błyska i grzmi [emoji33][emoji33][emoji33] ja pitole a dzieci w kinie z buta [emoji53]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

U mnie za oknem czarno jak w nocy i zamieć jakby koniec świata szedł [emoji33][emoji33] w minutę ziemia zrobiła sie biała i jeszcze błyska i grzmi [emoji33][emoji33][emoji33] ja pitole a dzieci w kinie z buta [emoji53]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...
A ja nie mam tv :/

reklama
Nati dziś mamy 13 w 1 d :)

[emoji50] łał ale czas leci, super [emoji2][emoji106]

Do góry