reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum - ale macie zimę, wow! Pięknie :) szkoda tylko, że ból Cię trzyma.

agnes - hahaha miałaś siłę po pożywnym śniadaniu co nie? :D
U Ciebie ciemno a u mnie słońce przed chwilą świeciło - jakim cudem? :D

nuria - kurde, jaką pogodę macie! U mnie na zmianę zacina deszczem albo świeci słońce :D

Mania - przynajmniej jesteś zrelaksowana po nocy, nawet jak niewyspana :p

Artemida - o, kolejna! Dziś chyba ciśnienie odpowiednie bo wszyscy się bzykają :D

reklama
Hej :* dzięki Anula za wywołanie :)
Bum jak czytałam o Twoich zębach to mi słabo :/ jesteś hardcorem serio :D.
Ness nie martw się za dwa tygodnie będziesz oglądać pikające serduszko. Nie martw się na zapas :)
która to miała te testy z lh laboratorium? :D uważam, że są bardzo dobre, jak tylko było w promocji to je kupowałam
reszcie nic nie napiszę, bo mi się nicki pomieszały :D i zapomniałam co miałam napisać...

ja mam zamiar odtworzyć coś takiego jak"leniuchy" . Jadła/robiła któraś z Was coś takiego? to są gołąbki z kaszą.

I drugi dzień po rząd noc i poranek z bólem głowy :/
To ja to ja kupiłam te testy [emoji137][emoji137]
Fajnie że mają kolejnąpozytywną opinie
Dzisiaj będę startowała z nimi
Mam nadzieje że mi pomogą [emoji16]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Mania widzisz :D ciąża mi mózg blokuje i skleroza się poglębiła :D potwierdzam są dobre , a jeszcze lepsze mi się wydaje są facelle
Agnesis leci, leci :)

to kiedy kolejne testowania? skoro tak pięknie zaczęłyście rok to teraz musi być tytlko lepiej

Ej, czujecie że mi się w kalendarzu powaliło?? Myślałam, że mam mieć @ w niedzielę a termin mam na dziś! To już wiem czemu mnie tak suszy...

Mania widzisz :D ciąża mi mózg blokuje i skleroza się poglębiła :D potwierdzam są dobre , a jeszcze lepsze mi się wydaje są facelle
Agnesis leci, leci :)

to kiedy kolejne testowania? skoro tak pięknie zaczęłyście rok to teraz musi być tytlko lepiej
Poszłam do rossmana z zamiarem kupienia facelle ale kurde brakło [emoji58]
W tym cyklu muszą mi wystarczyć te

A ja nie jestem w ciąży a też mi skleroza mózg blokuje [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]. także spoko[emoji106]
Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Ej, czujecie że mi się w kalendarzu powaliło?? Myślałam, że mam mieć @ w niedzielę a termin mam na dziś! To już wiem czemu mnie tak suszy...

Moze nie przyjdzie [emoji38]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

U mnie za oknem czarno jak w nocy i zamieć jakby koniec świata szedł [emoji33][emoji33] w minutę ziemia zrobiła sie biała i jeszcze błyska i grzmi [emoji33][emoji33][emoji33] ja pitole a dzieci w kinie z buta [emoji53]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...
Ze co !!!!????? Snieg i burza [emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54]
Powalilo ta pogode
Ja dzis rano otworzylam sobie okiennice,ale za moment sie pozamykaly i trzaskalo wiec tutaj tez wietrznie no i mroznie. Ale sie boje tego dentysty..juz mam rozstroj zoladka [emoji53][emoji53][emoji53]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry