reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ness jak samopoczucie dziś?
Mdłości póki co tylko rano miałam ...przed chwilą wstałam z drzemki i o dziwo nic nie czuję, ani mnie brzuch nie boli. Mam nadzieję, że to nie jest zły znak.
Clo najlepiej brać w połączeniu z monitoringiem, bo mozna więcej szkód niż korzyści sobie zrobic.

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...
No ja jej to samo mówiłam :(

reklama
Odebrałam pierwsze wyniki badań i wydaje się być wszystko ok.
estradiol 55
fsh 5,14
lh 3,28
prolaktyna 7,61.
Robiłam to 3 dnia cyklu.
Zrobię jeszcze progesteron w tym cyklu. Jak wyjdzie dobrze to będzie oznaczało ze psycha mnie blokuje,tak jak za pierwszym razem,kiedy się staraliśmy.

Nuria ja trochę w domu zrobiłam, ale pieczywa u mnie w domu nie znajdziesz dzis, bo do sklepu zbieram sie od rana a tu już 16 zaraz [emoji23] dobrze ze z psem mozna isc w wyciągniętym dresie i z kołtunem na głowie, bo by sie chyba w domu zesikala [emoji12]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Jak u mnie na wiosne minie rok staran i nic nie bedzie, to mnie pokierujecie jakie badania mam zrobic[emoji5] bo wstyd sie przyznac ale nie wiem. Na razie podeszlismy do tego na luzie, wiec zadnych badan nie robilam pod tym kątem. Szczeze mowiac myslalam ze szybciej zajde. No ale coz[emoji23] trzeba czekac[emoji8]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

No i tak jak myslalam, nic nowego sie nie dowiedzialam. Dal receptce na encorton. Kazal robic testy owu, powiedzial ze to ze byl pecherzyk 21 mm to nie znaczyl ze pekl i ze byla owu. Zastanawial sie czy clo przepisac ale powiedzial ze narazie nie. Mam 3 cykle na zajscie. Jak nie zajde mam przyjsc spowrotem. Ot i cala wizyta. Na szczescie na nfz.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja melduje się z pod kołdry.... Pranie wisi to mogę sobie pozwolić. Obiadu nie robię bo zostały jeszcze ryby od świąt i pierogi z uszkami- jutro zrobię jakiś obiad na 2 dni :-D

Już mam zakupy na sylwestra. Kupiłam zapas wina he he jakieś nowe kupiłam. Czerwone słodkie :-) pani w sklepie polecała że jest dobre. Wypróbuje w sobotę :p

A od jutra znowu będę działać w kuchni - znowu :-)

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Moj sobie dzis zazyczyl jajek w majonezie faszerowanych pieczarkami[emoji46] no Go chyba cos piecze[emoji23] bede robic te smierdziuchy jak tyle jedzenia jeszcze jest[emoji23]
Kupiłam dzis 3 kg bananow i jem, jem i jem[emoji23] juz nie mogę, ale dalej jem[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wróciłam w końcu z bułkami do domu [emoji38]
Dzol najważniejsze ze masz receptę [emoji6]
Nuria ale ma zachcianki po świętach [emoji23]

Do góry