reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Carmen można ale on jest na receptę... no i wiesz trzeba by die zastanowić coby sobie kichy nie zrobić.. bo jak za dużo to można się przestymulowac albo torbiele mogą się porobić ..no każdy reaguje inaczej:)

reklama
Clo najlepiej brać w połączeniu z monitoringiem, bo mozna więcej szkód niż korzyści sobie zrobic.

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Witam się po świętach

U mnie żadnych nowości
@ ma przyjść planowo 1 stycznia i przyjdzie na bank bo w tym cyklu był u nas celibat

Moja Teściowa miała wczoraj usuwany nowotwór, wszystko przebiegło zgodnie z planem, jutro wychodzi do domu
Czekamy na wynik histopatologiczny to będzie wiadomo czy radioteriapia wystarczy czy chemia rez bedzie potrzebna
Ale jestem pewna ze chemia nie bedzie potrzebna

Carmen a jak Twój teść?

U mnie święta byle jakie, awet ich nie poczułam za bardzo
Ale na szczęście jak to môwią święta, święta i po świętach.

Carmen ja bym nie brała clo bez monitoringu bo nigdy nie wiadomo jak organizm zareaguje i można się nabawić torbieli

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Patrzcie jakiego kapsla tymbarka dziś dostałam od mojego przyszłego mężula[emoji23][emoji7]
1482926874-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Bylam na zakupach i nic sobie nie kupiłam[emoji23][emoji23][emoji23] jeszcze palucha rozwaliłam[emoji23]
Obrączek jeszcze nie ma ale jak przyjda to pokaze[emoji5]
Tez slyszalam o tych testach[emoji23][emoji23][emoji23]

Chyba jednak planowo dzis mam owulacje bo czuje koncert jajnikow, szczegolnie prawego[emoji23] ide mojego wykorzystac poki jeszcze w domu[emoji23]

A ja jade do gina. Bylam umowiona chociaz nie wiem po co, bo ani usg ani nic innego mi nie zrobi. No chyba ze cytologie bo mialam rok temu. I poprosze o recepty na encorton na ryczalt. A tak mi sie nie chcialo "szykowac" ze cos czuje ze jak (o ile wg) bede na zwolnieniu ciazowym to sie niezle zapuszcze. W pizamie albo dresie caly dzien bym mogla chodzic. Nic dobrego z mojego urlopu nie wychodzi [emoji45]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzol mam to samo, piżama albo dres i lenistwo [emoji38] masakra jakas [emoji12]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Do góry