reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Artemida jak ja mam chcice nic mi nie stanie na przeszkodzie[emoji23] nawet @[emoji23]
Ja mojego dzis juz wykorzystalam, moze jechac do pracy bo juz mnie wkurza. Ile razy mogę miwwic ze w łóżku sie nie żre!![emoji23][emoji23] to ten jadl chipsy i teraz zbieram resztki OMG[emoji23][emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Ja się obzeram skitelsami , @ leci jak z kranu, dziś byliśmy w obi za wanna [emoji48][emoji48]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

No u mnie podobnie, ale to mąż nie lubi jedzenia w łóżku :p a ja zawsze marzę o śniadaniu do łóżka. Nawet mamy taką fajną tace z nóżkami akurat do jedzenia w łóżku :-D

A co do chcicy i @ to jakoś mnie małpa stopuje ... Nie lubię więc odliczam aż sobie pójdzie :-) a już tylko plamie!! [emoji299] więc jutro będzie działane.

Zastanawiam się czy to podwójne clo zadziała na mnie.... Na razie nie czuje jajników. Zobaczymy na monicie co wyczaruje. No kurna nowy rok musi styknac. Nie obrazę się jakby na rocznicę się udało [emoji108] [emoji108] [emoji106]

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja dziewczynki zrobiłam w końcu coś dla siebie. Jutro mam urodziny. Mąż zafundował mi hybrydowe paznokcie
1482951174-aaaaaa.jpeg

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Artemida oby przyszly rok byl dla Nas wszystkich szczesliwy[emoji8]
Rene pazurki piękne, ale wybacz...brzuszek jeszcze piękniejszy[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Przegladalam internet. I natknęłam sie wpis o tym ze gdzies w Ukrainie na torach przez 2 dni lezala potracona suczka, a razem z nia caly czas byl jej towarzysz. Nie pozwalal nikomu do niej podejsc. Dopiero po tych 2 dniach udalo sie zabrac pieski do schroniska.
To sie nazywa milosc[emoji8]
Pozniej znalazl sie wlasciciel.
1482952468-aaaaaa.jpeg

reklama
Do góry