reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Nessi czego to ludzie nie wymyśla [emoji33] tylko po co komu pozytywny test? [emoji848]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Nessi widziałam to już ha ha ha. A najlepsze jest to, że ktoś to kupuje!

Arte a w Polsce robi się wszystko, żeby utrudniać ludziom zajście w ciążę :-(

Nessi czego to ludzie nie wymyśla [emoji33] tylko po co komu pozytywny test? [emoji848]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...
Wolę nie wiedzieć, pewnie jakieś nastolatki jak chłopak z nimi zrywa to skupują :D

Ja pierdziuuuu co to jest , to chyna taki test na szantaż dla jakiś idotek...
Kochanie nie zostawiaj mnie, patrz jestem w ciąży a potem co? Oj chyba test kłamał [emoji48][emoji48][emoji48]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

reklama
Majka i Rene właśnie właśnie pokażcie brzuszki po świętach!

Majka ja mężowi mogę tylko powiedzieć czy samochód jest wizualnie ładny czy nie he he i tyle. Jedno jest pewne- musi być w kombi.

Arte a kiedy wyniki będziesz miała? powtarzałaś podstawowe hormony?

Carmen ja u dentysty mam to samo. Taka się spięta robię jakby mi miały mięśnie popękać. Nie cierpię dentystów.
Dziewczyny jak znajdę chwilę to wstawię :D
Co do samochodów to my już tyle ich przerabialiśmy że ja też mam własne preferencje. Po za tym jestem głosem rozsądku w głowie mojego męża w takich momentach :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry