Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zacznę teraz sikać hurtowoNessi otwórz biznes
Wolę nie wiedzieć, pewnie jakieś nastolatki jak chłopak z nimi zrywa to skupująNessi czego to ludzie nie wymyśla [emoji33] tylko po co komu pozytywny test? [emoji848]
Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...
Widzialam tez te testy tutaj [emoji51][emoji51]Patrzta jakie jaja ...Link do: Pozytywny test ciążowy
Dziewczyny jak znajdę chwilę to wstawięMajka i Rene właśnie właśnie pokażcie brzuszki po świętach!
Majka ja mężowi mogę tylko powiedzieć czy samochód jest wizualnie ładny czy nie he he i tyle. Jedno jest pewne- musi być w kombi.
Arte a kiedy wyniki będziesz miała? powtarzałaś podstawowe hormony?
Carmen ja u dentysty mam to samo. Taka się spięta robię jakby mi miały mięśnie popękać. Nie cierpię dentystów.