reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

carmen wdzianko super! Niezła z Ciebie laseczka.
Tynka nie daleko domu mam szpital z labo, dzwoniłam tam i spoko mają labo całodobowe. Jutro zlecę sobie estradiol, fsh i lh. A w 21 dc resztę. Czytałam,że niby prolaktynę lepiej robić w drugiej fazie. W sumie to są zdania podzielone. Podpytam się jutro w labo.

reklama
Carmen fiu fiu [emoji41] super wdzianko [emoji38]

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

W końcu wyszlam w domu , mam nadzieję , ze nie kupie za dużo [emoji38]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Bum pierwszy na liście jest tescior[emoji41] ... kurcze oby ludzi dużo nie było ....

Agnes hehe to masz chłopa z głowy dziś ... a po prezenty to nie mieliście dziś jechać ??

Dzol hmm ciekawe zjawisko [emoji4]

Niestety czekam na autobus , bo mnie P nie zawiezie...
A zimnooo strasznie [emoji52]

Agnesis mam się znow rozczarowac przed świętami [emoji48]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
...życie cudem jest...

Niestety czekam na autobus , bo mnie P nie zawiezie...
A zimnooo strasznie [emoji52]

Agnesis mam się znow rozczarowac przed świętami [emoji48]

...życie cudem jest...
Jesli mialabys sie rozczarowac kolejny raz to wiesz...za niedlugo nowy rok i NoWe NADZIEJE !!!!!

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Moj tez dzis sie wyrwal jak.filip z konopii bo mu prezentow brakuje dla malutkiej i dla dwoch doroslych juz chlopakow. A jak mu mowilam ze wezme przez intwrnet,to w jedne ucho weszlo a drugim wyszlo. Teraz ma za swoje bo ta gre co sobie ci chlopacy wymyslili to tylko na necie ahaha.
Jak ja lubie mniec racje[emoji1][emoji1]

Moj tez dzis sie wyrwal jak.filip z konopii bo mu prezentow brakuje dla malutkiej i dla dwoch doroslych juz chlopakow. A jak mu mowilam ze wezme przez intwrnet,to w jedne ucho weszlo a drugim wyszlo. Teraz ma za swoje bo ta gre co sobie ci chlopacy wymyslili to tylko na necie ahaha.
Jak ja lubie mniec racje[emoji1][emoji1]

Hehe a ja tam lubię mieć rację [emoji16] U nas okazało się po zapakowaniu prezentów ze dla teścia nie mamy [emoji35]

reklama
Ja tez lubie mieć racje, ale co z tego że ją mam, do zwłok nic nie dotrze. Powie mi, ze jutro mozna jechać [emoji41]
Mam ochotę go czymś ciężkim palnąć w ten durny łeb, moze by mu klepki wskoczyły na właściwe tory [emoji55]
Byłam po spożywcze zakupy jeszcze i chyba sama z młodym wybiorę sie po te prezenty, zjemy obiad na mieście, a ten niech zdycha dalej.
Jeszcze gotowanie, pieczenie i sprzątanie. Pójdę dzis spać chyba nad ranem [emoji23]

Carmen, ale z Ciebie laska, chyba faceci wczoraj nie mogli oderwać od Ciebie wzroku [emoji1][emoji1][emoji1]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Do góry