reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Tynka bardzo dziękuję Ci za informacje. Jutro mam 3 dc i biegnę z rana do laboratorium. Mam nadzieję, że będzie jutro otwarte te labo co zawsze jest otwarte w sobotę.

reklama
Na pocieszenie oddał mi prezent od szefa, 700zl choć wydaje mi sie ze dostał więcej, ale moze przetańczył wczoraj po drodze do domu [emoji23]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Kacha myślę, że powinno być otwarte. Może krócej niż w normalny dzień, ale powinno być:-) obyś jutro już wyniki w necie miała, to daj znać.

Tez witam się z kawą , zaraz zbieram się na ostatnie zakupy tez muszę zaliczyć pepco obym w korkach nie wyładowała :-/

Ale mi się podobają wasze choinki i przystrojenia piękne !!!!!! Ja mam trzy miniaturowe choinki :-)

Miłego

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tez mi się tak wydaje , ze drzemnal się u kolegi.
No ale jak przyszedł to do łóżka nie wszedł bo mała miałam i drzemal na fotelu.
Bo ja tez jeszcze usunęłam , niedawno wstalam to o dziwo zapytał się czy chce kawę i śniadanie robi... Może cos przeskrobal? [emoji53]

Agnesis woda z soda [emoji23]
Hahaha tez dostalam 836zł , zapewene tez wiecj dostał [emoji3]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

A oto moje wdzianko. [emoji1][emoji1][emoji1]

1482486398-1d1mld.jpeg

1482486424-1d1mld.jpeg

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczynki.
Od rana ogarniam chate. Rano ide siku i tam różowy papier (17dc) [emoji33][emoji33][emoji33]
Zaraz moj tata przyjedzie i idziemy choinke kupic, aż mi wstyd ze moj sie tym nie zajmuje tylko tata. Moj by mogl dopiero wieczorem po pracy albo jutro ale boje sie ze bombek moze zabraknac i trzeba bedzie jutro dokupic, to wole to szybciej wiedziec.
Co do picia to moj waży ok. 100 ale cwiczy i ma diete pudelkowa, wg nie pije. Jak w sylwestra wypije bezalkoholowe to bedzie cud [emoji23][emoji23][emoji23]
Agnesis jak nie mial kluczy trzeba bylo nie wpuszczac dziada [emoji23]
Pewnie wpadne tu wieczorem, bo jeszcze dzis czekaja mnie tez zakupy i lekarz bo kuzwa kaszle juz prawie miesiac, a antybiotyk nie pomogl ☹️
Milego dnia pracusie [emoji8]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie dziewczęta

Nadrobiłam Was właśnie trochę przy kawce
Siadłam i ruszyć mi się nie chce [emoji33][emoji23]
A trzeba by się za robotę wziąć...

Ja robiłam wszystkie wyniki, w tym prolaktyne, w 3 dc
Tylko progesteronu nie robiłam bo 7 dni po owulacji w tym cyklu wypada mi pojutrze
Choć tak naprawdę nie wiem czy owulacja w ogóle był, bo bóle jajników jakieś miałam, ale şluz płodny mam ciągle od 7 dc do dziś czyli 18 dc [emoji33][emoji52]
A i ciągle mnie kłuje od czasu do czasu lewy jajnik, więc nawet nie wiem co i jak czy @ faktycznie przyjdzie 1.01

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Do góry