Artemida90
Fanka BB :)
Melduję się i ja z kawką, robota zaczęta ale przerwa się należy
Bo dziś dłuuuugi dzień będzie też raczej późną nocą spać pójdę
Bo dziś dłuuuugi dzień będzie też raczej późną nocą spać pójdę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez kocham mniec racjeJa tez lubie mieć racje, ale co z tego że ją mam, do zwłok nic nie dotrze. Powie mi, ze jutro mozna jechać [emoji41]
Mam ochotę go czymś ciężkim palnąć w ten durny łeb, moze by mu klepki wskoczyły na właściwe tory [emoji55]
Byłam po spożywcze zakupy jeszcze i chyba sama z młodym wybiorę sie po te prezenty, zjemy obiad na mieście, a ten niech zdycha dalej.
Jeszcze gotowanie, pieczenie i sprzątanie. Pójdę dzis spać chyba nad ranem [emoji23]
Carmen, ale z Ciebie laska, chyba faceci wczoraj nie mogli oderwać od Ciebie wzroku [emoji1][emoji1][emoji1]
Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...
Faza za free[emoji23]Anula ja tez wlasnie wyjęłam kapustę na krokiety i wali nieziemsko. Tyle, ze chyba już wole smród tej kapusty niż ognisty wyziew z paszczy śpiącego królewicza [emoji54] w pokoju gdzie śpi tak daje wodorem, ze po półgodzinie chyba bym sie lepiej bawiła od niego [emoji23]
Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...
Coś Ty ja pinkom nie ufamjak to oszukał ??[emoji23][emoji23] Prawdę Ci powiedział [emoji38][emoji38][emoji38]
Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...