reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Dzieki dziewczyny. Ja juz to q10 3 m-ce lykam. W tym cyklu lub nastepnym chcemy zaczac dzialac i nie bylam pewna czy w ciazy tez mozna lykac.
Ehh byle by mi to tsh obnizyli bo z takim wynikiem chyba nie bede ryzykowac.
Teczowa jestem w szoku, ze masz tyle skanow [emoji44][emoji44] super babka ci sie trafila. Bierzesz jakies leki procz witamin?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Majka no poczytaj tylko ha ha ha...

Artemida ja już się tyle czasu przymierzam żeby obejrzeć cała Sage Zmierzch i jeszcze tego nie zrobiłam...Mnie by się na bank spodobało

Majka no poczytaj tylko ha ha ha...

Artemida ja już się tyle czasu przymierzam żeby obejrzeć cała Sage Zmierzch i jeszcze tego nie zrobiłam...Mnie by się na bank spodobało

Zanim poznałam mojego męża oglądałam co chwile sama :p potem poznałam D i okazało się że oboje kochamy ten film, zresztą nasza miłość też taka jakby jak z filmu :D

chyba ta laska nie ma co z życiem robić i chce innym jakoś szpilę wbić :/ jebać ją....
Mum ja to biorę całą masę leków: encorton, duphaston, luteinę, clexane-zastrzyki, witaminy metylowe, magnez z wapniem, acard, jod, witaminę d3 :D, także pół apteki

chyba ta laska nie ma co z życiem robić i chce innym jakoś szpilę wbić :/ jebać ją....
Mum ja to biorę całą masę leków: encorton, duphaston, luteinę, clexane-zastrzyki, witaminy metylowe, magnez z wapniem, acard, jod, witaminę d3 :D, także pół apteki
Troche tego jest [emoji6] ja tez niemalo tego mam... garsc rano i garac po poludniu [emoji23][emoji23] zastanawialam sie tez nad tym jodem, zwlaszcza ze mam podwyzszone tsh ale mam jod w zestawie witamin dla ciezarnych i nie chce przedawkowac. Jaka masz dawke (tak z ciekawosci[emoji6]).
Luteine i duphaston masz z Polski czy tu ci dali? Przepraszam, ze tak wypytuje ale moze zasz jakies zrodla gdzie mozna dostac bo na gp nie mam co liczyc. Znalazlam tylko tyle, ze tutaj progesteron w tabletkach nazywa sie Utrogestan.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ja biorę 150 mg jodu
duphaston wyjadam jeszcze zapasy z Polski, ale mój gp mi przepisuje. Co do luteiny to mam z Polski, ale będę musiała poprosić na prenatalnych o recpetę, ale bede płacić normalnie

Do góry