reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

tęczowa89 widzę że masz IO, badania na to robiłaś w Polsce czy za granicą? Moja ginekolog holenderska cseptycznie podchodzi do tego badania bo nie mam widocznych objawów ale ja naciskam żeby zrobić bo nie wiadomo czy mam problem z insuliną czy nie...

reklama
hej dziewczyny trochę mnie nie było ale starałam się was podczytywać.jestem w 9 dc i od wczoraj zaczęłam intensywne staranka . W tym cyklu staram się tak nie myśleć o tym aż tak bardzo.widzę że jakieś przepisy pyszne,jedzonko a ja tak nie lubię gotować:mad:wolę jesć:pwłaśnie sączę sobie piwko z sokiem i jest super:)mąż w pracy.jestem tylko ja i ,,na wspólnej":tak:pozdrawiam was i postaram się częściej pisać buzki

Jestem na bieżąco tylko nie chciałam się wtrącać hehehe

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja początkowo tez nie chciałam sie wdawać w dyskusje niepotrzebne, ale jak pózniej zobaczyłam jej odpowiedzi tu i na innych wątkach to nawet mnie bawi jej osoba, a jej odpowiedzi doprowadzają mnie do łez-ze śmiechu oczywiście [emoji23][emoji23] za oknem tak szaro i ponuro, a tu taki trol wskoczył na poprawę humoru [emoji12]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Carmen rewelacja nawet z brokułami [emoji16]. Dodałam tylko przypraw i śmietany

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Pycha co,takie cos innego
Ze smietanka tez juz jadlam i druga wersje smietana wymieszana z czosnkiem
Ciesze sie,ze smakowalo [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Carmen to pytanie było jeszcze do kogoś innego [emoji6] nieistotne, ważne ze sie wszyscy dogadali [emoji16]
Chłop mi zapowiedział, ze w piątek jedziemy po prezenty [emoji23][emoji23][emoji23] ja chyba z nim nie wytrzymam [emoji28]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

reklama
O matko ale pokręciłam wszystko:-/ masakra ciągle zapominam co komu miałam odpisać. Wybaczcie mi dziewczyny:-) Agnesis racja, najważniejsze że sie dogadałyśmy :-)

Do góry