reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Dzieki dziewczyny. Ja juz to q10 3 m-ce lykam. W tym cyklu lub nastepnym chcemy zaczac dzialac i nie bylam pewna czy w ciazy tez mozna lykac.
Ehh byle by mi to tsh obnizyli bo z takim wynikiem chyba nie bede ryzykowac.
Teczowa jestem w szoku, ze masz tyle skanow [emoji44][emoji44] super babka ci sie trafila. Bierzesz jakies leki procz witamin?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Majka no poczytaj tylko ha ha ha...

Artemida ja już się tyle czasu przymierzam żeby obejrzeć cała Sage Zmierzch i jeszcze tego nie zrobiłam...Mnie by się na bank spodobało

Majka no poczytaj tylko ha ha ha...

Artemida ja już się tyle czasu przymierzam żeby obejrzeć cała Sage Zmierzch i jeszcze tego nie zrobiłam...Mnie by się na bank spodobało

Zanim poznałam mojego męża oglądałam co chwile sama :p potem poznałam D i okazało się że oboje kochamy ten film, zresztą nasza miłość też taka jakby jak z filmu :D

chyba ta laska nie ma co z życiem robić i chce innym jakoś szpilę wbić :/ jebać ją....
Mum ja to biorę całą masę leków: encorton, duphaston, luteinę, clexane-zastrzyki, witaminy metylowe, magnez z wapniem, acard, jod, witaminę d3 :D, także pół apteki

chyba ta laska nie ma co z życiem robić i chce innym jakoś szpilę wbić :/ jebać ją....
Mum ja to biorę całą masę leków: encorton, duphaston, luteinę, clexane-zastrzyki, witaminy metylowe, magnez z wapniem, acard, jod, witaminę d3 :D, także pół apteki
Troche tego jest [emoji6] ja tez niemalo tego mam... garsc rano i garac po poludniu [emoji23][emoji23] zastanawialam sie tez nad tym jodem, zwlaszcza ze mam podwyzszone tsh ale mam jod w zestawie witamin dla ciezarnych i nie chce przedawkowac. Jaka masz dawke (tak z ciekawosci[emoji6]).
Luteine i duphaston masz z Polski czy tu ci dali? Przepraszam, ze tak wypytuje ale moze zasz jakies zrodla gdzie mozna dostac bo na gp nie mam co liczyc. Znalazlam tylko tyle, ze tutaj progesteron w tabletkach nazywa sie Utrogestan.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ja biorę 150 mg jodu
duphaston wyjadam jeszcze zapasy z Polski, ale mój gp mi przepisuje. Co do luteiny to mam z Polski, ale będę musiała poprosić na prenatalnych o recpetę, ale bede płacić normalnie

Do góry