Artemida90
Fanka BB :)
Majka raczej to ona nas przewiń sobie pare stron
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Majka no poczytaj tylko ha ha ha...
Artemida ja już się tyle czasu przymierzam żeby obejrzeć cała Sage Zmierzch i jeszcze tego nie zrobiłam...Mnie by się na bank spodobało
Ja juz po monicie. Jestem szczesliwa bo jajco 21mm z lewego jajnika tylko na inofemie. Dzis i jutro dzialamy.
Teczowa pewnie ze pamietam [emoji8]
Edit: i mowila tez cos o endo. Ze trój cos tam, trojdzielne? Generalnie ze dobre.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jestem na bieżąco tylko nie chciałam się wtrącać heheheMajka no poczytaj tylko ha ha ha...
Artemida ja już się tyle czasu przymierzam żeby obejrzeć cała Sage Zmierzch i jeszcze tego nie zrobiłam...Mnie by się na bank spodobało
Troche tego jest [emoji6] ja tez niemalo tego mam... garsc rano i garac po poludniu [emoji23][emoji23] zastanawialam sie tez nad tym jodem, zwlaszcza ze mam podwyzszone tsh ale mam jod w zestawie witamin dla ciezarnych i nie chce przedawkowac. Jaka masz dawke (tak z ciekawosci[emoji6]).chyba ta laska nie ma co z życiem robić i chce innym jakoś szpilę wbić :/ jebać ją....
Mum ja to biorę całą masę leków: encorton, duphaston, luteinę, clexane-zastrzyki, witaminy metylowe, magnez z wapniem, acard, jod, witaminę d3 , także pół apteki