reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Tęczowa rozumiem o co Ci chodzi. Trzymam mocno kciuki i puszczę dopiero jak zobaczysz sie ze swoim maleństwem [emoji4]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Wonderful tamto to chyba nie dla mnie .... Ja cos takiego, to ponoc z jakiegos filmu siostrzenica od P jest w nich zakochana ponoć [emoji23][emoji23]

Tęczowa no jasne , ze pamiętamy ty nam tu nic nie piszesz [emoji6]
1482160764-1d1mld.jpeg

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Bum nie oglądałas zmierzchu?
Ja to chyba każda część po 10 razy. Jak mamy ochotę to oglądamy to z mężem [emoji5] to masz ulubiony film do oglądania razem

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej kochane:-)
Ale mnie tu ominęła akcja! Co za perfidna oszustka szok! Ja nie wiem co daje takim osobom włamywanie się na wątki i psucie atmosfery....Myślę, że już tu nie wróci!

Bum biedna choinka ha ha ha. Coś czuję, że pewnie jeszcze nie raz zemdleje do świąt i w trakcie. Ja dziś swoją ubiorę jak mój Danuś z siłki wróci.

Rene ale ja ci zazdroszczę figury. Wyglądasz super naprawdę. Ja jestem po prostu ogromna...strach pomyśleć co to będzie za te 4 miesiące, przed samym porodem.

Carmen prześliczna córeczka :-) ( mam nadzieję że nie pomyliłam nicku )

Anulka gratulacje ! 3 miejsce to super wynik! taki skok adrenaliny to musi być extra uczucie. Co do chłopa to jestem w szoku! sama bym się nieźle wkurzyła jakby mi seksu odmówił. Pffff ciekawe co by było jakby musiał sobie sam radzić! ja też z tych co w sumie zawsze mogą ( pomijam mój obecny stan).

Tęczowa kochana jak ja się cieszę! zaraz będzie 2 trymestr i może wtedy już lekko odsapniesz. Zaglądaj tu do nas! ciekawe czy twoje przeczucia, co do płci się sprawdzą :-) daj znać koniecznie.

Artemida nie dziwię się, że tęsknisz za dawnymi świętami...następne będziesz spędzać z maluszkiem i już będzie całkiem inaczej zobaczysz. A co do koleżanki, to wasze czyjaś ciąża szybko mija:-)

W zasadzie będę chamska ale nie widzę tam innej ślicznej dziewczynki A nawet i chłopczyka[emoji6] oprócz Twojej

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziekuje [emoji14][emoji14][emoji14][emoji14][emoji14]
Co do zapiekanki to na pewno bedzie dobra. Najwazniejszy jest ser [emoji106][emoji106][emoji4]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

xbum, a jak przejdę usg prenatalne to może wyluzuję i zacznę się udzielać, bo tak to sama wiesz...
Witaj teczowa [emoji4]
Jej to juz 11 tc?? Matko, jak to zlecialo.. zadowolona jestes z opieki??

I mam jeszcze jedno pytanie- o ile dobrze pamietam bralas Q10, tak? Napisz mi czy bierzesz caly czas czy tylko do pozytywnego testu.

Pozdrawiam [emoji4]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

1482160543-1d1mld.jpeg

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Moze byc [emoji106][emoji106][emoji106]
Jak ser sie spusci [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1] i podpiecze to bedzie dobre.
Zreszta jak ci nie zasmakuje,to zawsze mozna co innego wymyslec.
Ps. A mnie sie juz tego zachcialo [emoji14][emoji14][emoji14]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Carmen nie do mnie pytanko ale tez brałam koenzym q10 i tylko do od pierwszego dnia cyklu do owu. Podobno wpływa na jakość komórek jajowych.

Do góry