reklama
agnesis
Fanka BB :)
Tęczowa rozumiem o co Ci chodzi. Trzymam mocno kciuki i puszczę dopiero jak zobaczysz sie ze swoim maleństwem [emoji4]
Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...
Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...
Artemida90
Bum nie oglądałas zmierzchu?Wonderful tamto to chyba nie dla mnie .... Ja cos takiego, to ponoc z jakiegos filmu siostrzenica od P jest w nich zakochana ponoć [emoji23][emoji23]
Tęczowa no jasne , ze pamiętamy ty nam tu nic nie piszesz [emoji6]
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja to chyba każda część po 10 razy. Jak mamy ochotę to oglądamy to z mężem [emoji5] to masz ulubiony film do oglądania razem
Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
NeSSi
Moderatorka
huehuehue ..21 - 4 - 7mcTrolem moze ty jestes syna po 7 cyklach sie udalo teraz po dwoch ale wy madrzejsze
nati/misio
Mama Nadusii i Maksia :-)
Tęczowa - wiem o co chodzi sama milczałam , az do badań ... tak wiec trzymam &&&&
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
92Tynka92
Hej kochane:-)
Ale mnie tu ominęła akcja! Co za perfidna oszustka szok! Ja nie wiem co daje takim osobom włamywanie się na wątki i psucie atmosfery....Myślę, że już tu nie wróci!
Bum biedna choinka ha ha ha. Coś czuję, że pewnie jeszcze nie raz zemdleje do świąt i w trakcie. Ja dziś swoją ubiorę jak mój Danuś z siłki wróci.
Rene ale ja ci zazdroszczę figury. Wyglądasz super naprawdę. Ja jestem po prostu ogromna...strach pomyśleć co to będzie za te 4 miesiące, przed samym porodem.
Carmen prześliczna córeczka :-) ( mam nadzieję że nie pomyliłam nicku )
Anulka gratulacje ! 3 miejsce to super wynik! taki skok adrenaliny to musi być extra uczucie. Co do chłopa to jestem w szoku! sama bym się nieźle wkurzyła jakby mi seksu odmówił. Pffff ciekawe co by było jakby musiał sobie sam radzić! ja też z tych co w sumie zawsze mogą ( pomijam mój obecny stan).
Tęczowa kochana jak ja się cieszę! zaraz będzie 2 trymestr i może wtedy już lekko odsapniesz. Zaglądaj tu do nas! ciekawe czy twoje przeczucia, co do płci się sprawdzą :-) daj znać koniecznie.
Artemida nie dziwię się, że tęsknisz za dawnymi świętami...następne będziesz spędzać z maluszkiem i już będzie całkiem inaczej zobaczysz. A co do koleżanki, to wasze czyjaś ciąża szybko mija:-)
Ale mnie tu ominęła akcja! Co za perfidna oszustka szok! Ja nie wiem co daje takim osobom włamywanie się na wątki i psucie atmosfery....Myślę, że już tu nie wróci!
Bum biedna choinka ha ha ha. Coś czuję, że pewnie jeszcze nie raz zemdleje do świąt i w trakcie. Ja dziś swoją ubiorę jak mój Danuś z siłki wróci.
Rene ale ja ci zazdroszczę figury. Wyglądasz super naprawdę. Ja jestem po prostu ogromna...strach pomyśleć co to będzie za te 4 miesiące, przed samym porodem.
Carmen prześliczna córeczka :-) ( mam nadzieję że nie pomyliłam nicku )
Anulka gratulacje ! 3 miejsce to super wynik! taki skok adrenaliny to musi być extra uczucie. Co do chłopa to jestem w szoku! sama bym się nieźle wkurzyła jakby mi seksu odmówił. Pffff ciekawe co by było jakby musiał sobie sam radzić! ja też z tych co w sumie zawsze mogą ( pomijam mój obecny stan).
Tęczowa kochana jak ja się cieszę! zaraz będzie 2 trymestr i może wtedy już lekko odsapniesz. Zaglądaj tu do nas! ciekawe czy twoje przeczucia, co do płci się sprawdzą :-) daj znać koniecznie.
Artemida nie dziwię się, że tęsknisz za dawnymi świętami...następne będziesz spędzać z maluszkiem i już będzie całkiem inaczej zobaczysz. A co do koleżanki, to wasze czyjaś ciąża szybko mija:-)
Carmen24
Dziekuje [emoji14][emoji14][emoji14][emoji14][emoji14]W zasadzie będę chamska ale nie widzę tam innej ślicznej dziewczynki A nawet i chłopczyka[emoji6] oprócz Twojej
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Co do zapiekanki to na pewno bedzie dobra. Najwazniejszy jest ser [emoji106][emoji106][emoji4]
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
MumToBe ;)
Witaj teczowa [emoji4]xbum, a jak przejdę usg prenatalne to może wyluzuję i zacznę się udzielać, bo tak to sama wiesz...
Jej to juz 11 tc?? Matko, jak to zlecialo.. zadowolona jestes z opieki??
I mam jeszcze jedno pytanie- o ile dobrze pamietam bralas Q10, tak? Napisz mi czy bierzesz caly czas czy tylko do pozytywnego testu.
Pozdrawiam [emoji4]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Carmen24
Moze byc [emoji106][emoji106][emoji106]
Jak ser sie spusci [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1] i podpiecze to bedzie dobre.
Zreszta jak ci nie zasmakuje,to zawsze mozna co innego wymyslec.
Ps. A mnie sie juz tego zachcialo [emoji14][emoji14][emoji14]
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama