reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

A ja szukam naszego watku od rana i nie mogę go znalezc a tu się okazuje, że jest pod inną nazwa:).Moze inna nazwa nas odczaruje.Ja dzis mówię do m, ze o syna staraliśmy się rok i 5 miesiecy.W lutym minie mi rok staranek, wiec jeszcze 7 miesiecy zostaje mi aby dobić do tego wyniku, czyli jesteśmy bliżej niż dalej.Oby te dziecko nie bylo wiekszym uparciuchem.
Mania wspolczuje straty babci.Smutno ze tak przed swietami odeszla.

reklama
Nessi ujmę wiec to tak... rozcieńczony jasny brąz [emoji23]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Witajcie

U mnie dziś niestety smutny dzień
Zmarła babcia mojego męża [emoji17]

Poniewaz mam do niej szczególny sentyment czuje że popchnie nasze dzieciątko ku nam i nam pomoże będąc po tamtej stronie

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!
Nieeeee[emoji22][emoji22][emoji22] bidulko moja trzymaj sie
Wiesz,ja to jestem bardzo wierzaca i wierze,ze bacia wam dopomoze....
Ile razy ogladalam te programy o medium i osoby bezplodne zostawaly rodzicami,bo nasi kochani zmarli dopomagali... moze ktoras z was mnie wysmieje[emoji53] ja jednak mimo wszystko wierze w takie rzeczy

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Aha zapomnialam dodac :( przyszla miesiaczka kuzwa mac....ten cykl mial tylko 25 dni [emoji46][emoji46][emoji46]
Niby @ miala byc 18 no ale ze w tamtym cyklu mialam niezle opoznienie i ze krew poleciala pozno wiec z wyliczen i dokladnego przeanalizowania wynika ze mialam tylko 25 dc

Ochujec mozna....

BUM nazwa W SAM RAZ !!!!
Wszystkie z nas,ktore zajda beda w koncu mialy swoj wyczekiwany malenki cud. Ja kazdej z WAS jak i mnie takiego CUDU zycze.[emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]
Wiem co czujecie, ciesze sie,ze moglam was poznac. No i na pewno wiem,ze jedna na drugiej moze tu polegac. Tak jakos na smutasy mi sie zebralo [emoji35]

No nowa nazwa nowe nadzieje hehe [emoji4]

A my z P przed odbiorem małej weszlismy sobie do burger kinga bede sie obzerac [emoji23][emoji23]

Carmen u ciebie za szybko a u mnie jeszcze nie ma [emoji19]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mania przykro mi [emoji20] trzymajcie sie
Carmen nie smutaj [emoji4]

Ja dzis przespałam pół dnia, a teraz mnie głowa boli [emoji54] za dużo snu chyba [emoji12]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Dzięki dziewczyny za wsparcie

Babcia dożyła pięknego wieku, w tym roku skończyła 90 lat
Na szczęście nie cierpiała długo

Wiecie co jest najgorsze, ze jakies niecałe dwa tygodnie temu mi się sniło że pogrzeb Babci będzie 20 grudnia
Jak to powiedziałam mężowi to powiedział że skoro tak to by 17-go musiała umrzeć
I umarła...
Nie wiem co o tym myśleć

We snie spotkałam kobiete która mi powiedziała że będzie pogrzeb, ja nie zapytała jej czyj, tylko kiedy i jak mi powiedziała że 20.12 to powiedziałam , a to babcia
Tak jakby wiecie to już było zaplanowane
Źle mi z tym...[emoji17]

Carmen przykro mi że @ przyszła [emoji17]
Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Bum napchaj sie i za mnie !!! [emoji51][emoji51]
Agne taaaak zdecydowanie za duzo snu....ale co tam. Spij poki mozesz [emoji1][emoji14][emoji14]
A mam pytanie,bo jak ja biore powiedzmy ten wloski inofem i pije ziolka to w ogole moge to mieszac ??? Agnesis jak myslisz ????

reklama
Carmen a jakie Ty zioła pijesz? Na progesteron? Czy te ojca sroki?

Do góry