reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dzięki dziewczyny za wsparcie

Babcia dożyła pięknego wieku, w tym roku skończyła 90 lat
Na szczęście nie cierpiała długo

Wiecie co jest najgorsze, ze jakies niecałe dwa tygodnie temu mi się sniło że pogrzeb Babci będzie 20 grudnia
Jak to powiedziałam mężowi to powiedział że skoro tak to by 17-go musiała umrzeć
I umarła...
Nie wiem co o tym myśleć

We snie spotkałam kobiete która mi powiedziała że będzie pogrzeb, ja nie zapytała jej czyj, tylko kiedy i jak mi powiedziała że 20.12 to powiedziałam , a to babcia
Tak jakby wiecie to już było zaplanowane
Źle mi z tym...[emoji17]

Carmen przykro mi że @ przyszła [emoji17]
Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!
Wiesz,ja chyba wierze we wszystko i w znaczenie snow tez...jestem pewna ze ktos nas zawsze przed czyms ostrzega.
Takze twoj sen byl zapowiedzia tego,co mialo sie wydarzyc.
Dla nas teraz tez jest ciezki okres,bo tesciu z dnia na dzien tez moze odejsc.
Tak jak patrze na niego to wydaje mi sie ,ze nic nie ma..bo i przedwczoraj zartowal ze mna. Problem tkwi wewnatrz. Nic juz nie dziala tak jak powinno. Lekarze mowia,ze nie chca nam mydlic oczu i ze powinnismy byc przygotowani na najgorsze ...nawet nie chce sie godzic z tym wszystkim

Twoja babcia miala 90 lat...moja zmarla przed 90 urodzinami. Ale wiek piekny.
Ja nawet nie wiem,czy 60ki dozyje,bo teraz na okraglo slyszy sie tylko o raku....

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Carmen a jakie Ty zioła pijesz? Na progesteron? Czy te ojca sroki?

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...
Ziola ojca sroki...tych z progesteronem nie bralam,tylko raz ich sprobowalam

Mania przykro mi z powodu babci , ale niestety ktoś umiera by mógł narodzić się nowy człowiek ...
Mi 3 lata temu dziadek umarł przed wigilią a drugi teraz w maju , wiec wiem co czujesz...

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Carmen myśle, ze nie zaszkodzi [emoji4]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Mania przykro mi z powodu babci , ale niestety ktoś umiera by mógł narodzić się nowy człowiek ...
Mi 2 lata temu dziadek umarł przed wigilią a drugi teraz w maju , wiec wiem co czujesz...

No tak właśnie sobie myślę że Babcia zrobiła miejsce na ziemi dla nowego życia...
Mocno wierze w to że to u nas się to nowe życie pojawi....

Moja Babcia zmarła jak ja byłam w ciąży z Alą ....

Mania u mnie podobnie ja w 2013 roku w październiku poronilam a w grudniu 2013 zmarł moj dziadek a wstyczniu 2014 bylam w ciąży z Lenka, wiec tak jakby moj dziadek zwolnil mijesce dla Lenki...
A ten dziadek co zmarł teraz w maju to moja kuzynka co jest w Angli urodzilaw czerwcu a nikt nie wiedział , ze ona w ciąży jest...
Wiec trochę cos w tym jest...

Carmen myśle, ze nie zaszkodzi [emoji4]

Ok, dziekuje [emoji8]

No tak właśnie sobie myślę że Babcia zrobiła miejsce na ziemi dla nowego życia...
Mocno wierze w to że to u nas się to nowe życie pojawi....

Moja Babcia zmarła jak ja byłam w ciąży z Alą ....

Uda sie i Tobie zajsc [emoji4]

reklama
Carmen niestety ciężko , ale taki świat skonstruowany...

Co porabiacie dziewczyny? [emoji4]

My juz w domu, spac mi sie chce nieziemsko...
Brzuch boli jak na @ od paru dni moze w koncu przyjdzie...

Anula jak w rajdzie?

Do góry