reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Ja się zajęłam robotą
Gotuje barszcz grzybowy na wigilię, zrobię farsz do pierogów z grzybami
Ulepiłam już pierogi z twarogiem dla córki na wigilię bo ona grzybowych nie zje
Ubrałyśmy z Młodą choinkę
I leci

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Agnes ja też dzień cały przespałam,nerwy mnie takie targaja ze szok ....jeszcze od wczoraj źle się czuje ... shit ....

Bum w rajdzie super,adrenalina,emocje,stres .... ślisko było strasznie ....3 miejsce na 45 załóg ... no ale to i tak bossko bo różne samochody ,4 napędowe itp ... takze odebralismy oficjalnie puchar :) i koniec sezonu,czekamy do wiosny ...

Carmen jak człowiek odchodzi jest najgorzej ale ja zawsze sobie tłumacze ze człowiek żyje tak długo jak długo trwa pamięć o nim - współczuję ....

Choinki ubrane ?

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

Jasne,ze choinki ubrane
Ja co robie?? Siedze na kanapie jak taki snop,patrze na necie co bym mogla kupic...kusi mnie jakis fajny perfum i szczotka do wlosow...hmmm niby juz mam ta jedna co sie kreci sama ale widzialam fajniejsza i teraz sie zastanawiam czy cos kupic,czy przespac spokojnie noc [emoji1]
Moja niunka jutro o 14 ma wystep swiateczny,kurde juz szykuje husteczki [emoji22][emoji22] pierwsze dwa lata nigdy nie widzialam,bo zawsze chora byla.
W czwartek z kolei konczy 5 lat. Boziu jak ten czas ucieka,najlepsze jest to ze czesto ni z gruszki ni z pietruszki mnie sie pyta: mamo kiedy bedzie braciszek?? A ja co wtedy?? Wybucham w placz i wtedy mowi mojemu ze mama jest smutna i ze pacze... nie wiem jakos nie umiem nie plakac....silniejsze ode mnie.

Wczoraj pisalyscie,ze na tamtym watku same pozytywy polecialy,dzis weszlam i co?? I sie qrwa zdolowalam [emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]
To dopiero 6 cykl, a na tamtym watku jest laska co w 4ym zaszla w trzecia ciaze...nie to,zebym komus zle zyczyla ale wiecie jakie mysli..... wszytsko we mnie jest negatywne i wszystko na nieeeeeee [emoji22]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Carmen ja tam ci powiem ze nikogo nie oceniam ale kurcze jak ktoś w pierwszym czy drugim cyklu zachodzi to zdaje się nie powinien się staraczka nazywać ... zawsze najbardziej mnie wkurzalo to ze laski tu wpadły i po jednym cyklu wiesz co test pozytywny a my walczące od 100 lat - deprecha ...

nata i to jest niesprawiedliwe , ze jedni od razu a inni zas zachodzą po kilku latach ...

Anula u mnie choinka ubrana przy moich kotach jest micro choinka hihi [emoji23][emoji23]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

nata i to jest niesprawiedliwe , ze jedni od razu a inni zas zachodzą po kilku latach ...

Anula u mnie choinka ubrana przy moich kotach jest micro choinka hihi [emoji23][emoji23]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie mam choinki jeszcze ....zrobiliśmy jedno podejście do zakupu ...m chciał po s sufit a mi żadna nie pasowała wiec nie kupiliśmy

reklama
Chęć posiadania dziecka jest czasem silniejsza niż rozsądek. Ja sama nie mam ani jednego dziecka - ba nigdy nie byłam w ciąży a mam już 26 lat. Pozostałam tu prawie jedyną która nie ma dziecka. I mowienie do mnie że mam grzecznie czekać na swoją kolej dobija. Oddałabym wszystkie najcenniejsze rzeczy jakie mam żeby być w ciąży... Przeznaczeniem kobiety jest rodzić dzieci - jak ich nie ma czuje że traci swoje miejsce w świecie...traci sens. Dlatego każdy pozytywny test kogoś innego boli... i to przeogromnie
Moja mama ostatnio powiedziała mi, że ona mogła mieć dzieci w każdym miesiącu, ale jej teściowa a moja babcia powiedziała jej, że jak pokażą się z jeszcze jednym dzieckiem w domu to ich wyrzuci...
Teraz mama juz przechodzi na menopauze w wieku 46 lat... bardzo wczesnie zaczeła....Ale do rzeczy - powiedziała mi że jakby mogła to urodziłaby to dziecko za mnie....dla mnie.
Ale to nadal by nie było moje dziecko....TO JEST NIE FERRRR

Ostatnia edycja:
Do góry