reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ciesze sie , ze nazwa sie podoba mam nadzieje , zemoze tak zostac?
Chyba , ze ktos woli stara? [emoji38]

Nessi to przecież u mnoe i w moim szpitalu , gdzie małą rodzilam [emoji4][emoji4] , ale linka nie umie odpalic..

U mnie wczoraj restart mega , człowiek sie od razu lepiej czuje [emoji6]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nessi czekaj Ty bo jak Ci sie z trzech jajec wyklują fasolki to tez bedą o Was w mediach mówić [emoji38][emoji38]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...
Eeee, tam ... czuję, że dupa będzie z tego clo )
Bum - może to jakieś prorocze dla Ciebie będzie ...Ty podpytaj u kogo się ta wieloródka leczyła, to wszystkie do tego lekarza zjedziemy :D

Wiecie co mam taka susze, ze az mi to przeszkadza, do tego jajniki bola, a wczoraj taki sluz wyleciał z pomarańczowym zabarwieniem. I po tej sporej ilości śluzu zaczęła sie wlasnie susza jak na Saharze [emoji54] chyba zaraz po jakis żel polecę, bo palca nie mogę włożyć, a co dopiero bzykać sie [emoji33]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Cóż tu za zmiany ? :) ....

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

Wiecie co mam taka susze, ze az mi to przeszkadza, do tego jajniki bola, a wczoraj taki sluz wyleciał z pomarańczowym zabarwieniem. I po tej sporej ilości śluzu zaczęła sie wlasnie susza jak na Saharze
emoji54.png
chyba zaraz po jakis żel polecę, bo palca nie mogę włożyć, a co dopiero bzykać sie
emoji33.png

Pomarańczowy ?...nie przeholowałaś z marchewką albo pomarańczami ?:)

Pomarańczowy ?...nie przeholowałaś z marchewką albo pomarańczami ?:)

Co [emoji23][emoji23][emoji23] serio pytasz [emoji12]

Co [emoji23][emoji23][emoji23] serio pytasz [emoji12]

No tak :D Bo mówisz, że zabarwiony na pomarańczowo - ginekologia takiego nie przewiduje :D

reklama
Do góry