reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

anula mój m też ma podobnie gada. Ale zauważyłam ostatnio że, kiedy ja mam pozytywne chwile to on negatywnie wtedy się udziela a jak ja mam z reguły doły to u niego pozytyw.Więc już sama nie wiem co w jego głowie siedzi. Życie staraczek nie jest łatwe i każda ciąża wokoło nas frustruje. Też czuję się gorsza, że nie mogę zajść. Normalnie jakbym bezpłodna była.
Wiesz faceci są prości to i ich myślenie takie jest .... a my analizujemy,rozpamietujemy,szukamy przyczyny i to przekłada się strasznie na nasze funkcjonowanie .... chciałabym czasami tak jak oni -nie myśleć tyle i juz ,ale nie da się,nie potrafie ... musimy wymyslic jakiś cud plan na codzienność [emoji41]

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

reklama
anula dokładnie tak jest ...
I jest to bardzo przykre...
A ja z P czuje , ze się bardzo oddaliłam , on wiecznie w pracy nawet popadać z sobą nie mamy jak , ja uziemiona w domu - kura domowa 101% , szkoda , ze za to płacone nie ma ...
A kiedyś od P jeszcze uslyszlam , przecież ty nic nie robisz siedzisz INO w domu to dopiero zabolalo i czasem człowiekowi jeszcze bardziej się nie chce...
Dlatego starać się można , ale jakoś dobtego trzeba się ogarnąć... [emoji55]

Lunciak rośnie jak na drożdżach , mam nadzieje , ze duża nie będzie...
1480594169-1d1mld.jpeg

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Bum a olać stara plotkare,nie jej interes ,niech sobie ukryta prawdę poogląda ....
A zima piękna u ciebie ,u mnie ciepło 6st. i deszcz leje [emoji53]

Artemida a ty masz Pco ? Kurcze no mam nadzieje ze jakiej jajo się wybije i zacznie rosnąć .... dobrze ze monitorujesz ....

Tak niestety jestem posiadaczka Pcos :-(

...czekanie na coś co i tak się nie wydarzy zawsze boli...

Bum haa ja też się nie przemeczam ze przecież latanie na szmacie to relax ... w sumie nigdy mi nie dowalil w tym temacie ale trafia mnie jak siedzi na kanapie przed kompem i jest ok a jak poproszę żeby naczynia zmyl to mówi ze dobra i siedzi a jak poganiam to przeciez ma czas do 24 dzień się nie skoczył i h
.. robie to sama . ...
W kwestii staran mi raz dowalil żebym go zmieniła na kogoś innego to ma pewno będzie ok - buty mi wtedy spadły .... potem oczywiście przeprosil bo przemyslal i w nerwach ....

A mój m z reguły mówi , że nic nie robię. Zawsze się targuję że on ma fizyczną pracę a ja siedzącą. Trafia mnie wtedy. Idę codziennie na 8 godz. do pracy, podwozi mnie pod pracę ale sama wracam piechtą 25 min.Lecę po synka do przedszkola, robię po drodze zakupy i w domu ogarniam chatę.

Kacha ja to bym takiej sąsiadce powiedziała, żeby te gwoździe w głowę sobie wbiła [emoji35]
My o staraniach w ogóle nie rozmawiamy, żadnych tematów dzieci i ciazy. Zanim poroniłam to jeszcze było mu przykro jak przychodził okres, a teraz jakby miał to zupełnie gdzies. Widzę, ze pasuje mu to, ze siedzę w domu jako kura domowa, bo wszystko ma zrobione i niewiele musi sie udzielać w obowiązkach domowych, tylko jak to kura czasem za dużo gdacze i wtedy tez slysze, ze siedzę w domu cały dzien i z nudów sie czepiam [emoji54] ale za to wczoraj w szpitalu przepraszał mnie za wszystko za co tylko mógł, wiec mu powiedziałam, ze jak bedzie niedobry dla mnie to go częściej te kolki bedą łapać i już moja w tym głowa [emoji23][emoji23]

A mój m z reguły mówi , że nic nie robię. Zawsze się targuję że on ma fizyczną pracę a ja siedzącą. Trafia mnie wtedy. Idę codziennie na 8 godz. do pracy, podwozi mnie pod pracę ale sama wracam piechtą 25 min.Lecę po synka do przedszkola, robię po drodze zakupy i w domu ogarniam chatę.

Faceci już tak maja. Jakby został na miesiac sam i musiałby ogarnąć, prace, dom, dziecko, zakupy, obiady to by sie kuźwa zdziwił jak to kobiety robią [emoji15]

reklama
Do góry