agnesis test coraz wyrazniejszy [emoji6]
Tynka no ja tak mialam najpierw dali mi foleya to mi zrobil rozwarcie na 4cm i na ktg skurcze byly 40% nawet sam wypadł , ale przy tym dostalam krwawienia i mi to zlekcewazyli bo powiedzieli , ze tak ma byc a zapewne juz mi sie te lozysko przecieralo i do malej juz sie krew dostawala...
Dopiero na drugi dzień o 13 dostałam oxy , po ktorej mega zle sie czulam , skurczy zero , rozwarcia dalszego brak a malej tętno spadało ...
Zgode na cc podpisalam po cc bo tak szybko sie wszystko działo , ze czulam sie jak kuzwa w filmie [emoji33]
Ale cale szczęście mała była dzielna i moj cud teraz jest niegrzeczny [emoji6]
To jest masakra co się dzieje , oni powinni szybciej interweniować jak sie cos dzieje , mi mala trzymali o dziecko ma mała wage do 3kg Pani urodzi a mloda 3.490 ...
Bardzo sie balam bo kuzde od poczatku ciazy snilo ki sie , ze bede miala cc a przy niej umieram , kuzwa przerazenie bylo mega i strach...
agnesis no najlepiej zakup na zooplusie , one tam sa solidne [emoji6] no np serek do smarowania , koja tez tak jadła [emoji38][emoji38] a w lato jej lody w tym robilam , mrozilam i dawalam w raju była [emoji4]