reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Artemida może coś zjadlas [emoji6]

wff2krhmvaem9yip.png

Siusiu to swoją drogą ;-)

Zawsze od połowy cyklu latam jakbym się opila litrów picia a raczej pije mało. Ale do tego już się przyzwyczaiłam a tu nagle takie coś hmm

...czekanie na coś co i tak się nie wydarzy zawsze boli...

Bum kong to takie cos na smakołyki? Nie mamy, ciekawe czy by jej sie spodobało.
Mnie już 3 dzien sluz zalewa czuje jajca, zwłaszcza po bieganiu [emoji55] ale testy wszystkie blade[emoji50]
Ciacho wyglada pysznie. Ja czuje, ze jutro znow bede szarlotkę robić. Drug raz w tygodniu, bo mam od zatrzęsienia jabłek [emoji6]
A tak Andrzejki w szkole dzieci miały [emoji16]

Artemida moj tez czasami nie moze sie powstrzymać, ale musi, bo dziecko w domu. Latem nie było problemu, bo cały dzien na dworze, a teraz kombinować trzeba i wcześniej spać wyganiać [emoji23][emoji23]

Tynka oby sie już nie pojawiały skurcze i nie stresowaly Cie. A brzucho już widac?

W ogóle to tak mnie pryszcze na twarzy walą, wyglądam okropnie, tragicznie [emoji33][emoji24][emoji24][emoji24]
Jutro ja ide na Andrzejki, napić sie trzeba w końcu [emoji12] tylko jakas sałatkę muszę zrobic, wlasnie tworze listę zakupów [emoji6]

9ddfc6e3e3c7c6fd7ecae18b284f5702.jpg

Karola już jesteś tak bliziutko do spotkania z synkiem. Wszystkie tu trzymamy kciuki. Skoro rozwarcie jest, szyjka krótka to myślę że się rozkręci.

Bum u mnie wywołują tydzień po terminie. Najpierw cewnik do szyjki, jak nie pomoże to oxy na drugi dzień. Faktycznie długo się należałaś w szpitalu. U mojej siostry też było o krok od tragedii. Koszmarna cholestaza i wyniki leciały w dół , małopłytkowość i w dodatku Julia miała pępowinę dwunaczyniową, a tam nie chcieli porodu wywołać bo było 11 dni przed terminem. Na szczęście też wszystko dobrze było. Ale parę awantur się zrobiło :-)

Agnesis brzuch mam wielki według mnie. Jestem wysoka, do chudych nie należałam nigdy, a brzuch mi wywaliło w momencie. Jutro wstawię jakąś foteczkę.

reklama
agnesis tak , takie coś : nasze to jak po wojnie juz wygląda [emoji23]
Ale my jej pasztet dam dawalismy z smaczkami cos innego niz je na codzien i powiem ci , ze caly dzień potrafila siedziec i wylizac wszystko ze środa bo to ma takie otworki dwa .. Tez sie nam to sprawdziło , ale nowe bym musiała kupić [emoji2]
Duzo jest sposob itp.. Moja ma szal na misie , kupuje w lumpku jej i dostaje tylko jak wychodzimy a jak przychodzimy jest wata juz wszedzie [emoji23] ale zmykamy ja w kuchni z kotami więc nie a do pokoi dostępu [emoji6]
1480106505116.jpg

wff2krhmvaem9yip.png

Załączniki

• 1480106505116.jpg
    1480106505116.jpg
    10 KB · Wyświetleń: 199
Do góry