reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

No moja tez lubi miski. Muszę isc do lumpa moze jakieś znajdę. Tylko nie mam gdzie jej zamknąć to bede zbierała po całej chacie [emoji12] a tego konga jej kupie pod choinkę, napcham czymś bardzo aromatycznym i położę pod choinka, ciekawe czy znajdzie sobie sama [emoji23]

reklama
agnesis test coraz wyrazniejszy [emoji6]

Tynka no ja tak mialam najpierw dali mi foleya to mi zrobil rozwarcie na 4cm i na ktg skurcze byly 40% nawet sam wypadł , ale przy tym dostalam krwawienia i mi to zlekcewazyli bo powiedzieli , ze tak ma byc a zapewne juz mi sie te lozysko przecieralo i do malej juz sie krew dostawala...
Dopiero na drugi dzień o 13 dostałam oxy , po ktorej mega zle sie czulam , skurczy zero , rozwarcia dalszego brak a malej tętno spadało ...
Zgode na cc podpisalam po cc bo tak szybko sie wszystko działo , ze czulam sie jak kuzwa w filmie [emoji33]
Ale cale szczęście mała była dzielna i moj cud teraz jest niegrzeczny [emoji6]
To jest masakra co się dzieje , oni powinni szybciej interweniować jak sie cos dzieje , mi mala trzymali o dziecko ma mała wage do 3kg Pani urodzi a mloda 3.490 ...
Bardzo sie balam bo kuzde od poczatku ciazy snilo ki sie , ze bede miala cc a przy niej umieram , kuzwa przerazenie bylo mega i strach...

agnesis no najlepiej zakup na zooplusie , one tam sa solidne [emoji6] no np serek do smarowania , koja tez tak jadła [emoji38][emoji38] a w lato jej lody w tym robilam , mrozilam i dawalam w raju była [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

Hej dziewczyny, wróciłam :)
Ostatnio był dla mnie bardzo stresujący okres, poszłam na USG 7tc od OM a dzidziuś wielkością odpowiadał na 5 i pół tygodnia i nie było słychać serduszka. Tydzień później musiałam zgłosić się na kolejne USG, poszlan do innego ośrodka, a tam niespodzianka wielkość dzidziusia odpowiadała 7 tc + 2 dni i pięknie Słyszeliśmy bicie serduszka:) najprawdopodobniej pierwszy pomiar był niedokładnie wykonany... Nawet nie wiecie jak mi ulżyło :)

Lincia a ja cie nie mam w tabelce , czemu tak?
Super , ze wszystko u Was ok [emoji4] jak sie czujesz?
Pokaz fasolinke [emoji4][emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

Melduje sie z nogami w gorze. Ale chyba juz ostatni raz. Dzis tak mnie bolalo ze nie wiem [emoji45] jakby uderzalo o cos bolacego. Jak jutro tak bedzie to nie dam rady [emoji22]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

dzol a który masz dc?
Ja mam 28 i czekam na @ bo chce wziąść tabletki na zatoki.No nic pewnie jutro się zjawi.Zawsze malpa robi mi na przekor.

dzol melduje sie tez z nogmi w górze [emoji2]
Co to sie dzieje, który masz dc?
Moze zła dobrana pozycja? [emoji52]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
xbum a u Ciebie który dc?Widzę ze większość z Was jest na etapie starań.Ja jakoś niezgrana bo na końcówce cyklu.@na pewno dostanę jutro.Jestem z tym pogodzona.Niech przylezie póki jestem w domu bo w poniedziałek wracam do pracy, no i nie za dobrze się czuje i chciałabym wziąść mocniejsze tabletki. Z resztą jestem na etapie godzenia się ze więcej dzieci miec nie bede i nawet dobrze mi to idzie. Czuję się jakbym byla bezplodna. Ciaza staje się dla mnie abstrakcja.Widocznie nie jest mi dana.Chce zaczac normalnie zyc a nie od cyklu do cyklu. Nie wiem czy nawet będziemy się bzykac w dni płodne w grudniu bo nie mam juz nawet ochoty i siły.

Do góry