reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

No moja tez lubi miski. Muszę isc do lumpa moze jakieś znajdę. Tylko nie mam gdzie jej zamknąć to bede zbierała po całej chacie [emoji12] a tego konga jej kupie pod choinkę, napcham czymś bardzo aromatycznym i położę pod choinka, ciekawe czy znajdzie sobie sama [emoji23]

reklama
agnesis test coraz wyrazniejszy [emoji6]

Tynka no ja tak mialam najpierw dali mi foleya to mi zrobil rozwarcie na 4cm i na ktg skurcze byly 40% nawet sam wypadł , ale przy tym dostalam krwawienia i mi to zlekcewazyli bo powiedzieli , ze tak ma byc a zapewne juz mi sie te lozysko przecieralo i do malej juz sie krew dostawala...
Dopiero na drugi dzień o 13 dostałam oxy , po ktorej mega zle sie czulam , skurczy zero , rozwarcia dalszego brak a malej tętno spadało ...
Zgode na cc podpisalam po cc bo tak szybko sie wszystko działo , ze czulam sie jak kuzwa w filmie [emoji33]
Ale cale szczęście mała była dzielna i moj cud teraz jest niegrzeczny [emoji6]
To jest masakra co się dzieje , oni powinni szybciej interweniować jak sie cos dzieje , mi mala trzymali o dziecko ma mała wage do 3kg Pani urodzi a mloda 3.490 ...
Bardzo sie balam bo kuzde od poczatku ciazy snilo ki sie , ze bede miala cc a przy niej umieram , kuzwa przerazenie bylo mega i strach...

agnesis no najlepiej zakup na zooplusie , one tam sa solidne [emoji6] no np serek do smarowania , koja tez tak jadła [emoji38][emoji38] a w lato jej lody w tym robilam , mrozilam i dawalam w raju była [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

Hej dziewczyny, wróciłam :)
Ostatnio był dla mnie bardzo stresujący okres, poszłam na USG 7tc od OM a dzidziuś wielkością odpowiadał na 5 i pół tygodnia i nie było słychać serduszka. Tydzień później musiałam zgłosić się na kolejne USG, poszlan do innego ośrodka, a tam niespodzianka wielkość dzidziusia odpowiadała 7 tc + 2 dni i pięknie Słyszeliśmy bicie serduszka:) najprawdopodobniej pierwszy pomiar był niedokładnie wykonany... Nawet nie wiecie jak mi ulżyło :)

Lincia a ja cie nie mam w tabelce , czemu tak?
Super , ze wszystko u Was ok [emoji4] jak sie czujesz?
Pokaz fasolinke [emoji4][emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

Melduje sie z nogami w gorze. Ale chyba juz ostatni raz. Dzis tak mnie bolalo ze nie wiem [emoji45] jakby uderzalo o cos bolacego. Jak jutro tak bedzie to nie dam rady [emoji22]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

dzol a który masz dc?
Ja mam 28 i czekam na @ bo chce wziąść tabletki na zatoki.No nic pewnie jutro się zjawi.Zawsze malpa robi mi na przekor.

dzol melduje sie tez z nogmi w górze [emoji2]
Co to sie dzieje, który masz dc?
Moze zła dobrana pozycja? [emoji52]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
xbum a u Ciebie który dc?Widzę ze większość z Was jest na etapie starań.Ja jakoś niezgrana bo na końcówce cyklu.@na pewno dostanę jutro.Jestem z tym pogodzona.Niech przylezie póki jestem w domu bo w poniedziałek wracam do pracy, no i nie za dobrze się czuje i chciałabym wziąść mocniejsze tabletki. Z resztą jestem na etapie godzenia się ze więcej dzieci miec nie bede i nawet dobrze mi to idzie. Czuję się jakbym byla bezplodna. Ciaza staje się dla mnie abstrakcja.Widocznie nie jest mi dana.Chce zaczac normalnie zyc a nie od cyklu do cyklu. Nie wiem czy nawet będziemy się bzykac w dni płodne w grudniu bo nie mam juz nawet ochoty i siły.

Do góry