reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hejka [emoji5]

Carmen no to w końcu cholera dotarła [emoji4]

karola no to wieczorem byl zmęczony , to bierz go w obroty rano hehe [emoji38].

Agnesis cisza przed burza [emoji6]

Kacha kuruj się szybciutko [emoji5]

marc pracujesz jako? Hmmm przedszkolanka? [emoji2]

Moj wykresik co myślicie ? Zobacz załącznik 784141

wff2krhmvaem9yip.png

Dokładnie :-) :-) jestem nauczycielka w 3.6 latkach :-)

reklama
Bum, ja z tych głupio upartych jestem. Mam focha, a on oczywiście nie wie o co chodzi. Niech spada do tej roboty...

Jestem w 39 tygodniu ciąży[emoji4]
Czekamy na Ciebie syneczku[emoji173]

Bum no cisza, ale podbrzusze pobolewa mnie dziwnie od 5dc [emoji52]
A wykres Twój hmmm czyżby owu już była? Ciekawe, poobserwujemy jak zostanie już nad kreska, znaczy, ze owu już była [emoji50][emoji50]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No dają popalić w sumie teraz częściej niż wtedy , gdy mieli 2.5 :-D czasem jestem wykończona :-) Hehehe

Bum noo wygląda obiecująco [emoji38]

Kurcze skupić się nie mogę totalnie ....może to przez ta burze magnetyczną co dziś ma być hehe .... dramat jakiś ....

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

agnesis , anula w 12dc , dziwne ze tak szybko , ale moze faktycznie magia ziółek hehe ..
Tego 12 dc mialam ten lekki sluz + szyjka była otwarta a teraz juz nie jest . No ale zobaczymy , bo moj organizm lubi platac figle , jak jutro będzie nad linią znaczy , ze była [emoji38]
Cykl by mi wychodził 12+16=28dniowy [emoji33] nie to nie
....

karola moj tez idzie do pracy ma 13 hehe [emoji5]

Marc no taka praca, ale zapewne dzieciaczki potrafią to jakoś sobą wynagrodzić uśmiechem itp [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

agnesis , anula w 12dc , dziwne ze tak szybko , ale moze faktycznie magia ziółek hehe ..
Tego 12 dc mialam ten lekki sluz + szyjka była otwarta a teraz juz nie jest . No ale zobaczymy , bo koj organizm lubi platac figle , jak będzie nad linią znaczy , ze była [emoji38]
Cykl by mi wychodził 12+16=28dniowy [emoji33] nie to nie
....

karola moj tez idzie do pracy ma 13 hehe [emoji5]

wff2krhmvaem9yip.png
oj kto wie kto wie [emoji5] no zobaczymy za dni kilka ....

weźcie mnie kopnijcie w tyłek[emoji22]

reklama
Anula a co robisz takiego?

wff2krhmvaem9yip.png
no właśnie nic ,zamulam na kanapie .... musze stworzyć ofertę ale ni hu... nie idzie ....

Do góry