reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Sterylka to mnie z 5stowek wyniesie, ot prezent pod choinke psu zrobie [emoji28]
A jeszcze na klatce łapę sobie rozwaliła i teraz krwawi [emoji53]
Chyba jabłecznik dzis zrobie, bo cos jabłek mam dużo [emoji1]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Agnesis no u mnie za moją na luty mam termin 350zł

wff2krhmvaem9yip.png

hej ;-)
mialam isc w srode do gina na monit (wtedy bylby 13 dc) ale dzis sie w koncu dodzwonilam i sie okazalo ze od 1.11 do 10.12 ma urlop. moge isc do innej ale na nfz przyjmuje tylko we wtorki a to bylby juz 19 dc.
edit. na 29.11 nie ma miejsca.
umówiłam sie ale dopiero na 06.12.a wtedy powinnam byc dzień przed okresem. bez sensu.

Ostatnia edycja:
Bum ale znalazłam dwa inne miejsca w jednym za 250 (kiedyś mi kota sterylizowali i było Ok), a w jeszcze innym za 300. Poczekam az moj z pracy wróci niech decyduje [emoji12]

agnesis no u mnie wszędzie od wagi sterylizuja ...
Wiec mi wychodzi wszędzie podobnie ..
Jedynie za psa jest ta sama cena 120zł bo to ino jajca obciąć

wff2krhmvaem9yip.png

Bum u mnie tez od wagi bo wszędzie pytali o wagę, ale ze taka różnica w cenach to bym nie pomyslala. Ale teraz mam dylemat czy najdrożej znaczy najlepiej? [emoji848][emoji55]

agnesis moze poczytaj opinie o tych lecznicach .
Nie zawsze tanio znaczy gorzej , czasem lepiej nie przeplacic [emoji4]
Jedynie 3 MSC od cieczki robić sterylke.

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
agnesis moja będzie miała 2 lata w lutym , nie nic nie kazał robić , tylko by byla 3 miesiące po cieczce.

wff2krhmvaem9yip.png

Do góry