reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Pierwsza! Witam z rana! Jak nastroje?
Marc mi też było na początku głupio ale po kilku miesiącach nie powodzen opałach to i robiłam co dziewczyny kazały :) może nie miałam nug na ścianie ale wykładałam poduszkę pod tyłek żeby był jak najwyżej. Mój ginekolog przy usg każe mi kłaść pupę na zaxiśniętych pięściach, może ma to związek z tyłozgięciem macicy. Tak czy siak myślę że takie zabiegi pomagają plemnikom :D

reklama
Hej[emoji6]

U nas się dziś ładna pogoda zapowiada[emoji6]
Wiecie, co? Faceci są beznadziejni. Ja czegoś nie potrafię pojąć. Wczoraj mój mąż całe popołudnie mnie nagabywal i podpuszczal. Myślę sobie, fajnie, po czym wieczorem stwierdza że on się chce wyspać i tyle w temacie. No a dzisiaj idzie dopiero na 12 do pracy. Chcialybyscie wczoraj widzieć moją minę. Ja się go pytam to w takim razie kiedy ty zmęczony nie jesteś, a on że mam skończyć i się nie czepiać. Rozumiecie coś z tego?

Carmen, nowy cykl, nowa nadzieja[emoji4] Kciuki trzymam[emoji110][emoji110]

Jestem w 39 tygodniu ciąży[emoji4]
Czekamy na Ciebie syneczku[emoji173]

Hej[emoji6]

Wiecie, co? Faceci są beznadziejni. Ja czegoś nie potrafię pojąć. Wczoraj mój mąż całe popołudnie mnie nagabywal i podpuszczal. Myślę sobie, fajnie, po czym wieczorem stwierdza że on się chce wyspać i tyle w temacie. No a dzisiaj idzie dopiero na 12 do pracy. Chcialybyscie wczoraj widzieć moją minę. Ja się go pytam to w takim razie kiedy ty zmęczony nie jesteś, a on że mam skończyć i się nie czepiać. Rozumiecie coś z tego?

A kto by facetów zrozumiał [emoji52] oni sa z innej planety i do tego pozbawieni logicznego myślenia [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie póki co cisza i spokój [emoji4] dzis 7dc dopiero
1479712879-adjvx5.jpeg

1479712888-pnlh4o.jpeg

Dobry ....

Witam się po weekendowo [emoji4]

I znowu poniedziałek ....

Karola a to cie w jajco zrobił ... ale nic się nie przejmuj u mnie dziecka nie będzie w tym cyklu - "stwórca" obłożenie chory -katar ma[emoji14] ....

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

Anula noo katar to już poważna sprawa! Ani ręka ani noga ruszyć nie mozna [emoji23]
Ide zaraz z psem do weta. Zdecydowaliśmy w końcu o sterylce. Jeżu drogi jakbyście słyszały argumenty mojego chłopa przeciwko sterylce to byście padły. Czułam sie jakbyśmy rozważali ucięcie jajek Młodemu, a nie o sterylce psa [emoji23][emoji50]

Hej[emoji6]

Niestety pociesze Cie,ze kazdy facet ma zryty gar na swoj sposob!!!! Ta rasa tak ma!!!! Sa gorsi niz kobiety w okres, a jak sie przeziebia to koniec swiata[emoji43][emoji43][emoji43][emoji43]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Anula noo katar to już poważna sprawa! Ani ręka ani noga ruszyć nie mozna [emoji23]
Ide zaraz z psem do weta. Zdecydowaliśmy w końcu o sterylce. Jeżu drogi jakbyście słyszały argumenty mojego chłopa przeciwko sterylce to byście padły. Czułam sie jakbyśmy rozważali ucięcie jajek Młodemu, a nie o sterylce psa [emoji23][emoji50]

A daj spokój ... chyba mu jakąś pielgrzymke z namaszczeniem załatwię na dziś ....

Ooo to masz misję ... mój psiutek to poszkodowany bo właśnie wszystkie panny dookoła wysterylizowane [emoji5]
No ale spokój będzie ...

reklama
A daj spokój ... chyba mu jakąś pielgrzymke z namaszczeniem załatwię na dziś ....

Ooo to masz misję ... mój psiutek to poszkodowany bo właśnie wszystkie panny dookoła wysterylizowane [emoji5]
No ale spokój będzie ...

Babcia przynajmniej nie zostaniesz [emoji28] ja mam dość specerow w czasie cieczki, jak same napalone samce za nami ciągną. A jeszcze ona jest agresyna strasznie na punkcie innych suk i młodziutkich psów. Wiec sie skończą moje udręki. Ale moj twierdził, ze pies nas znienawidzi za to, ze dzieci nie bedzie mogła mieć itp itd.
A mężowi księdza wzywaj [emoji23] z olejkiem kamforowym [emoji16]

Do góry