reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Babcia przynajmniej nie zostaniesz [emoji28] ja mam dość specerow w czasie cieczki, jak same napalone samce za nami ciągną. A jeszcze ona jest agresyna strasznie na punkcie innych suk i młodziutkich psów. Wiec sie skończą moje udręki. Ale moj twierdził, ze pies nas znienawidzi za to, ze dzieci nie bedzie mogła mieć itp itd.
A mężowi księdza wzywaj [emoji23] z olejkiem kamforowym [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Noo zaraz by mnie tu o alimenty podali [emoji28] szalał by na wiosce ....

Tej no zawezwe mu chyba co się będę męczyć [emoji6]a dziś dzień " życzliwość " to musze być miła [emoji38]

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

reklama
Ja też się witam z roboty. Niestety poniedziałki są najgorsze. Ja już odliczam tygodnie do Świąt bo wtedy mam urlopik i 9 dni wolnego będzie. A mi chyba przewiało zatoki bo jak się schylam to mnie pobolewa nad brwią, czuje taki ucisk, w dodatku oczy mi bardzo ropieją w nocy.
Agnesis polecisz coś na moje przypadłości wyżej ale bez recepty żeby było.
Marc u mnie też dość szybko po okresie pojawia się śluz, w 9 dc już go mam nieźle i czuję wtedy któryś z jajników. Moje cykle liczą 26 dni, więc u mnie owulka w miarę szybko.
Carmen chyba w następnym cyklu zdecyduję się na inofem,ze wskazaniem na lepsze samopoczucie, ograniczeniu słodyczy (bo w tym miesiącu moja chcica na słodycze jest bardzo duża) no i wzmocnienie owulki. Tylko nie wiem jak ja dam radę 2 saszetki pić dziennie- jestem nie systematyczna w przyjmowaniu leków.
xBUM kurcze dlaczego u nas te zachodzenie tyle musi trwać. Ja tam już nie liczę że mogło się udać w tym cyklu, z drugiej strony to może dobrze że sierpniówką nie będę bo synek chce jechać nad morze a my zawsze na początku czerwca jedziemy na wczasy za granicę.

Kacha sinupret jest dobry, a jak chcesz żeby cos szybko zadziałało to weź jakis ibuprom zatoki [emoji6] ja mam zawsze problem z zatokami i mam sinupret, wodę morska, sól do inhalacji, a jak to nie pomaga po tygodniu to antybiotyk [emoji6]

Kacha zdrówka ... a dla zatok idzie najgorszy czas ....

dobra biorę się za pracę bo czas leci ...

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

U mnie póki co cisza i spokój [emoji4] dzis 7dc dopiero
1479712879-adjvx5.jpeg

1479712888-pnlh4o.jpeg

U mnie wczoraj 22.43 2 kreski , i wszystko bolało , a dzisiaj tez w sumie trochę pobolewają jajniki :-)

reklama
Hejka [emoji5]

Carmen no to w końcu cholera dotarła [emoji4]

karola no to wieczorem byl zmęczony , to bierz go w obroty rano hehe [emoji38].

Agnesis cisza przed burza [emoji6]

Kacha kuruj się szybciutko [emoji5]

marc pracujesz jako? Hmmm przedszkolanka? [emoji2]

Moj wykresik co myślicie ?
1479719561588.png

wff2krhmvaem9yip.png

Załączniki

• 1479719561588.png
    1479719561588.png
    59,5 KB · Wyświetleń: 274
Do góry