reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum ja nie wiem po co je kupiłam [emoji23] i tak sie bzykamy prawie codziennie, co drugi dzien, zależy jak nas najdzie, dopiero po owu rzadziej i moze to tez błąd, w razie jakby sie owu przesunęła. A tak potestuje bo lubie [emoji23] a bzykać mi sie już chce [emoji16][emoji16][emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Agnesis no nam tez w tym cyklu cos się chce , ze normalnie czasem codziennie, co drugi dzień , nawet 2x dziennie jest [emoji38] ale ewudentnie po owu już mi sie nie chce [emoji23][emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

Zuza no progesteron lichy masz bardzo... Moze nie bylo owu , a tego torbiela masz?
Daj znać tak czy siak po wizycie [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

No nie chce wyjść. Dziś przypada 39+5, także jeszcze ma dwa dni.

Bum, ja się CC boję jak diabeł swieconej wody. Z tego powodu zaczynam mieć jakąś depreche. Ostatnio to tylko chodzę i płacze.

Jestem w 39 tygodniu ciąży[emoji4]
Czekamy na Ciebie syneczku[emoji173]

Mania ale już zdrowe jesteście?

Karola i co ten twoj synus nie wychodzi?
Moja kuzynka wczoraj urodziła corcie [emoji171] po 10 godzinach , 7cm rozwarcia było cięcie...
A termin miała na 9 listopada.

wff2krhmvaem9yip.png
Młoda na szczęście przeszła łagodnie dosyć, jedną noc mi 3 razy zwymiotowała i rano już było ok

Ja nie wymiotowałam ale za to dało mi po jelitach fest [emoji17][emoji34]
Młoda ozdrowiała po kilku godzinach a ja się męczę dziś 4 dzień choć w porównaniu z tym co było w piątek to dziś lajcik

"Nie pragnę wiele. Chciałabym tylko, by tym razem się udało. Tak dla odmiany."

Hej.Dostałam do wykupienia zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka Ovitrelle.Mam pytanie czy któraś z Was doświadczyła go i czy ewentualnie zadziałał..Pozdro

No nie chce wyjść. Dziś przypada 39+5, także jeszcze ma dwa dni.

Bum, ja się CC boję jak diabeł swieconej wody. Z tego powodu zaczynam mieć jakąś depreche. Ostatnio to tylko chodzę i płacze.

Albo 2 tygodnie i 2 dni. Ja z córką miałam termin na 27.05 i dopiero 10.06. Za drugim podejściem z oksytocyną szczęśliwie udało się wywołać poród. głowa do góry ;)

karola a ja ci powiem tak .
Jakhym rodziła sn to chyba bym nie chciała cc , ale miałam cc i przy drugim dziecku tez bym chciała cc mimo , ze przechodzilam zle [emoji6] ale będzie dobrze po porodzie jest inne myślenie [emoji4]

Iszlej ja nie pomoge bo mi same pękały... A co się dzieje ? Bylas u gina i co pęcherzyki nie pękają? Ty bierzesz clo?

Mania to zdrowiej szybko ! [emoji4]

No mi wywoływali najpierw foleyem - rozwarcie na 4 cm , ale nawet nie czuła jakiś tam skurczy. Oxy nie zadziała zero skurczy .
No i w połowie oxy mi małej tętno spadało wiec szybka cc i u małej wody krwiste..

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Albo 2 tygodnie i 2 dni. Ja z córką miałam termin na 27.05 i dopiero 10.06. Za drugim podejściem z oksytocyną szczęśliwie udało się wywołać poród. głowa do góry ;)
Wiem że jeszcze mogę przenosić 2 tygodnie. Oczywiście wszystko wskazywało na wcześniejszy poród a tu klops.

Do góry