reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

a mam pytanko może wiecie czy mogę łączyć te witaminy w których jest też kwas foliowy, ale 200 z czystym kwasem foliowym 400 ?

reklama
Bum Zaplacilam przelewem i maz odebral w siedzibie. 60 sasz. Za 55 zl. Dzwonilam do nich i do doz i mowili ze na miejscu o wiele drozsze sa wiec teraz tylko przez neta bede kupowac [emoji6]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Ciężko powiedzieć jedne biorą witaminy inne sam kwas foliowy. Musisz sama wybrać ale jak już to wydaje mi się że albo jedno albo drugie. Co do testów owulacyjnych ja brałam pod uwagę ten który wyszedł najmocniej, nigdy nie wyszła mi druga kreska mocniejsza od testowej. Trzeba obserwować się kilka cykli żeby jakkolwiek rozkminic. Fajne są też wykresy z temperatura.

Ewela witaj, [emoji4] napisz cos o sobie [emoji4]

marc a w ktorym dc jesteś [emoji3]
Mi gin kazał dla starających się sam kwas bez witamin lykac [emoji6]

Dzol ooo no widzisz , to będę też wiedziała [emoji4] choć ja to mam daleko aptekę od nich.

Drzemke małą zaliczylam z młodą i teraz się czuje do bani , wstajesz a tu ciemno jak w doopie...

wff2krhmvaem9yip.png

cykle 28 dniowe ( tzn. mam zanotowane cykle z ostatnich 6 miesięcy i średnia wychodzi właśnie 28 dniowe ) raz miałam 26 raz 27 kilka razy 28 , ale zazwyczaj są w normie :) czyli wychodzi na regularne :)
właściwie ostatnią miesiączkę dostałam w 33 dniu cyklu - pierwszy raz od roku

dzisiaj jest mój 10 dzień cyklu właśnie :)

cykle 28 dniowe ( tzn. mam zanotowane cykle z ostatnich 6 miesięcy i średnia wychodzi właśnie 28 dniowe ) raz miałam 26 raz 27 kilka razy 28 , ale zazwyczaj są w normie :) czyli wychodzi na regularne :)
właściwie ostatnią miesiączkę dostałam w 33 dniu cyklu - pierwszy raz od roku

dzisiaj jest mój 10 dzień cyklu właśnie :)
No to rub testy owu i do dzieła ;) jak coś to możesz nam wstawiać fotki :D

reklama
Do góry