reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

No tak macie racje, ale do tej pory raczej mi się wszystko pokrywało
Ale organizm to nie szwajcarski zegarek, niestety [emoji17]

"Nie pragnę wiele. Chciałabym tylko, by tym razem się udało. Tak dla odmiany."

reklama
agnesis ja ją lubie do temp bo mi owu i tak kalendarzyk nie wyznaczy [emoji6]

Moj to jakiś chiński haha [emoji23][emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

Witam nowe staraczki :)
Bylam dzis na zakupach, duzo promocji bylo ..wszystko 50% i przy okazji zakupilam prezenty na urodziny dla meza.
A wiecie co wczoraj kupilam sobie vodeczke truskawkowa. Pyszna jest. Az jeb£am sobie dwa kieliszeczki od razu [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczynki testowałam przed chwilka , to 10 dzień cyklu boli mnie jajnik, a raczej pobolewa i dziwna sprawa bo kurde zawsze jakoś tak po okresie 2-3 dni zaczyna mi sie śluz jakby płodny i dzisiaj gdy zaczynałam sie kapać pojawił sie tak dosyć duzo ... test tez wykazał bardziej jakby ciemniejsza od wczorajszej zaraz dodam fotkę.
Noe wiem co myślec i czy juz zacząć ❤️❤️

U mnie za 3 dni termin @ i na bank już wiem ze ja dostanę.Wszystkie typowe objawy na nia już się pojawily-czuje się cala obrzmiala,dzis rano krzyze mnie pobolewaly, głową cmi i nerwa mam strasznego od 2 dni- wydzieram się na męża i małego.Więc 12 cykl staran przede mną.Jednak nie mam juz checi na te starania.
Nessi a Ty masz regularne cykle?Już sama sie zastanawiam nad sobą.Myślę ze mam owulke a tak naprawdę niewiadomo co tam jest grane co cykl.Cykle regularne, sluz plodny mam,cmienie jajników też, sex w dni plodne jest a tu zaraz 12cykl staran skończy.

marc korzystasz z apki czy telefonu? [emoji4]
Albo śluz albo pozostałości po bzykanku może ja to czasem mam z tym problem [emoji2]

kacha no też jestem w podobnym cs do ciebie i nie myślę by odpuścić , ogolnie już nie staram się na siłę ino bedzie co bedzie [emoji4]
Póki @ nie ma jest nadzieja , pamiętaj [emoji8]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
marca ja tez palnelam apki czy telefonu miało byc apki czy laptopa [emoji23][emoji23][emoji23]
No test całkiem, całkiem ja bym brała małża w obroty ! [emoji4]
A po bzykanku nogi do góry [emoji41]

wff2krhmvaem9yip.png

Do góry