reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

karola 4xS
- sex
- schody
- sprzątanie
- sutki
Probujemy [emoji38] ja w szpitalu od 37tc latalam po schodach winda na 0 i do góry na 4 pietro co drugi schodek i nic hehe , ale sexu nie bylo gdzie [emoji23][emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Schody w domu mam codziennie, sexy były i są, sprzątanie to mi już bokiem wychodzi, a sutki to mnie już bolą od draznienia[emoji23][emoji23][emoji23]
Dziewczyno, to nieodrodny syn własnego ojca. Uparty jak osioł[emoji12][emoji12]

Jestem w 39 tygodniu ciąży[emoji4]
Czekamy na Ciebie syneczku[emoji173]

Mania to zdrowiej szybko ! [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

Dzięki[emoji16]

Mam nadzieje że mi starczy sił by dziś zacząć starania i je uskuteczniać co drugi dzień, taki miałam plan w tym cyklu

Czuje już w tym cyklu o dziwo prawy jajnik [emoji16]

"Nie pragnę wiele. Chciałabym tylko, by tym razem się udało. Tak dla odmiany."

Schody w domu mam codziennie, sexy były i są, sprzątanie to mi już bokiem wychodzi, a sutki to mnie już bolą od draznienia[emoji23][emoji23][emoji23]
Dziewczyno, to nieodrodny syn własnego ojca. Uparty jak osioł[emoji12][emoji12]

Jestem w 39 tygodniu ciąży[emoji4]
Czekamy na Ciebie syneczku[emoji173]
Na mnie też nic nie działało za to w dniu porodu z rana przy badaniu już coś czułam. Mały czeka na dobry moment ;)

karola no to czekamy na malutkiego [emoji170] pokoik , kącik gotowy? [emoji4] chyba nawet wstawialas fotke co?

Mania to się ciesz ja na razie nic nie czuje , śluzu wczoraj trochę było , jestem ciekawa kojej jutrzejszej temp...

Artemida a taką mam , jestem zadowolona z cięcia bo blizna jest na prawdę super nie miałam w ogóle problemu z gojeniem itp [emoji4]

Iszlej no to pekna [emoji4] pamiętam , ze Julka brała , ale ona do nas rzadko zaglada...

1479673445208.jpg

wff2krhmvaem9yip.png

Załączniki

• 1479673445208.jpg
    1479673445208.jpg
    10,1 KB · Wyświetleń: 264
Mania to się ciesz ja na razie nic nie czuje , śluzu wczoraj trochę było , jestem ciekawa kojej jutrzejszej temp...

wff2krhmvaem9yip.png

Ja według aplikacji mam dni płodne od 3 dni ale śluz dopiero dziś zaczął być przezroczysty i rozciągliwy, pewnie mi się wszystko poprzesuwa znowu [emoji57]
Ja co cykl czuje lewy jajnik, a w tym bardziej jakby prawy, ale lewy też się czasem odezwie [emoji4]
Mam nadzieje ze sie dostane w tym tygodniu do ginki

"Nie pragnę wiele. Chciałabym tylko, by tym razem się udało. Tak dla odmiany."

reklama
Organizm niestety aplikacji nie zna i jak w apce pokazuje owulacje to nie znaczy, ze organizm robi to samo [emoji6]
Ale i tak aplikacje lubimy [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry