reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Mania u mnie tez 22. Jeszcze tydzien do @.
Przytulanki byly 10,11,14,15,17 dc. Nie mierze temp ani nie robie testow owu. I juz sie nastawilam ze nie wyszlo [emoji36]
Moj poszedl na silownie a ja na poprawe humoru powyciagalam swiateczne ozdoby [emoji23][emoji23][emoji23] milego wieczoru [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja @ powinnam mieć w sobotę 12.11
Ale plamienia to nie jest u mnie norma to spisałam cykl na straty,
U mnie przytulanki były tylko w 13 i 14 dniu cyklu owu była według mnie w 14

Ty miałaş dobrze obstawione dni płodne, więc mimo twych przeczuć trzymam kciuki &&&&& [emoji106]

Napisane w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bum ja tez nie lubie @ i jakby sie opoznila czy jakby jej nie bylo to tez bym sie cieszyla. W tym cyklu tez jestem na loozie ,najwazniejsze ze we wtorek zrobie progesteron [emoji41]

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Ja się martwie co tam u hajmal ..

wff2krhmvaem9yip.png

Agnesis zebys wiedziala [emoji23][emoji23][emoji23] jakby sprzedawali to juz pewnie bym grzala po bombki [emoji23][emoji23][emoji23] narazie takie pierdolki poustawialam

1478452396-nq30wk.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzol pięknie! Uwielbiam taki nastrój [emoji1][emoji1]
Bum znalazłam Hajmal na lipcowkach. Moze sie odezwie jak cos więcej bedzie wiadomo.

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Bum masz priva! [emoji6]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Bum masz priva! [emoji6]

Eeee co to za tajemnice ;)

witam Was dziewczynki:) przez chwilę mnie nie było bo w domku byłam na święta:) po powrocie kilka dni próbowałam Was doczytać i dopiero mi się to udało...

Bum umiesz trzymać w napięciu! jak czytałam strony z Twoim testowaniem to czułam się jakbym oglądała zaległe odcinki telenoveli, którą uwielbiam! szkoda, że na razie nic nie wyszło, ale temperaturę masz cały czas ładną więc może jeszcze nie wszystko stracone.

Ja aktualnie jestem w 11 dc i nie mierze temperatury bo nie chce się tak fiksować w tym temacie. Robiłam ostatnio badania i wyszły trochę lepiej - w normie, ale w dolnym przedziale.

Zastanawiam się nad tymi ziółkami co pisałyście tylko nie wiem, które wybrać. Szczerze mówiąc to nie wiem czy mam jakieś konkretne problemy. To mój 3 cykl starań i nigdy nie miałam monity więc nie wiem czy mi pękają pęcherzyki itd. Jedyne co wiem to to że mam bardzo nieregularne cykle ostatni miał 38 dni a przed ostatni 29 dni więc jest duża rozbieżność tutaj.

reklama
majka romanse ! [emoji38][emoji38]

bananka poczytaj o dong quai jak nie chcesz ziółek, też zamówiłam [emoji6]
Myślałam , że już od nas uciekłas [emoji14]

agnesis [emoji106]

Dzol no pięknie[emoji319]

wff2krhmvaem9yip.png

Do góry