reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

U mnie dziś 38dc [emoji33] i ze nie swiruje to jest cud [emoji23] jakoś tak czekam na niego bo czekam haha , jakoś mnie nie drażni to, że go nie ma , aż dziwne [emoji5]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Carmen apka to MyDays. Chciałam ta apke co ma Bum ale chyba nie ma na iphona bo znaleźć nie mogłam [emoji53]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.
My days... hm a myslisz ze ta z kolei bedzie na androida ??
Bo ja mam tel z androidem...mam tez dwa ipady ale jak mam za kazdym razem wlaczac zeby temp zapisywac to mi sie nie chce.

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Carmen MyDays jest i na androida. Ale w tym Moj Kalndarzyk lepiej owu wyznacza. Bo w MyDays na wykresie w ogóle nie zaznacza, chyba ze sie wpisze pozytywny test owu.

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

To co piszą w tych artykułach w necie trzeba brać z przymrużeniem oka. My mieliśmy miesiące, ze sie bzykalismy non stop, rano, wieczorem, codziennie, jak króliki i nic, a jak w marcu mieliśmy ciche dni i bzyknelismy sie tylko dwa razy przez cały cykl to zaskoczyłam. Choć tu sie moze powtwierdzac teoria ojca sroki, ze kobieta musi być urobiona , zmęczona i nieszczęśliwa [emoji23][emoji23][emoji23] haha

Carmen MyDays jest i na androida. Ale w tym Moj Kalndarzyk lepiej owu wyznacza. Bo w MyDays na wykresie w ogóle nie zaznacza, chyba ze sie wpisze pozytywny test owu.

Aha
No to w takim razie nie zmieniam nic [emoji106][emoji14]

Carmen a może były to twoje testy hehe , moje na pewno nie hehe [emoji6]

Judytka ty sie o trzecie starasz?

ada hop hop a ty nasz czytasz czasem? [emoji4] co u ciebie !

bananka , Wonderful, Zuza , Mum TuBe a co u was jak tam?

wff2krhmvaem9yip.png
Ja odczuwam pierwsze zmiany po castagnusie i inofemie [emoji4] jak nigdy strasznie, ale to strasznie bola mnie cyce przed @ pobolewa brzuch i jajniki.... i gdyby nie to, ze starania odlozone do grudnia to bylabym pewna, ze jestem w ciazy [emoji23][emoji23]
Moze to nie sa najprzyjemniejsze zmiany ale mam pewnosc, ze leki dzialaja a biore je dopiero ponad miesiac. Oby efektem koncowym bylo piekne, zdrowe jajo [emoji2]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

To co piszą w tych artykułach w necie trzeba brać z przymrużeniem oka. My mieliśmy miesiące, ze sie bzykalismy non stop, rano, wieczorem, codziennie, jak króliki i nic, a jak w marcu mieliśmy ciche dni i bzyknelismy sie tylko dwa razy przez cały cykl to zaskoczyłam. Choć tu sie moze powtwierdzac teoria ojca sroki, ze kobieta musi być urobiona , zmęczona i nieszczęśliwa [emoji23][emoji23][emoji23] haha

Zmeczona jestem, urobiona nierobieniem niczego tez, skore barano-podobna mam [emoji23][emoji23] ale ***** nic nie zaskakuje..
W ogole czuje juz @ i wyc mi sie chce..ale to juz inny temat

MumTuBe oj castangus łagodzi pms haha , wiec moze cos jest na rzeczy? [emoji41]

Carmen ja nie czuje nic i o dziwo bez niej czuje sie super , nie panikuje i nie spieszy mi sie do następnego cyklu , chyba weszłam w etap co ma być to bedzie [emoji23][emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Bum, bo co byśmy nie robiły, to i tak co ma być to będzie [emoji2]

Do góry