reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

MumTuBe oj castangus łagodzi pms haha , wiec moze cos jest na rzeczy? [emoji41]

Carmen ja nie czuje nic i o dziwo bez niej czuje sie super , nie panikuje i nie spieszy mi sie do następnego cyklu , chyba weszłam w etap co ma być to bedzie [emoji23][emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png
Wiem wlasnie, wczesniej nie mialam zadnych boli ani nic. Jedynym objawem, ze franca juz za rogiem byla chec na czekolade (a ja nie lubie slodkiego [emoji13]) i bylam wsciekla, bardziej niz zwykle haha [emoji6] nie wiem.... moze mi sie po tych poronieniach cos popierdzielilo.
We wtorek ide na kolejne badanie krwi zwiazane z krzepliwoscia i zobaczymy co dalej. Martwi mnie tylko to moje cholerne tsh [emoji52] jest za wysokie, ale tu nie dostane nic na obnizenie bo mieszcze sie w ich zasranej normie [emoji34]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Już jestem tak zmęczona kichaniem, ze boli mnie głowa i brzuch. Chyba już dzis ze 100 razy kichnęłam [emoji12]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Mum a jak będziesz w Polsce nie możesz isc do lekarza? Bo przy wysokim tsh mozna zajść, ale niestety wtedy mozna nie donosić ciazy.

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Mum a jak będziesz w Polsce nie możesz isc do lekarza? Bo przy wysokim tsh mozna zajść, ale niestety wtedy mozna nie donosić ciazy.

Wiem kochana, mi juz sie wszystkiego odechciewa [emoji13][emoji13]
Najwczesniej do pl moge poleciec w lutym, ale wczesniej chce sie przepisac do innej przychodni, w ktorej przyjmuje polska lekarka. Moja kolezanka bez problemu zbadala u niej wszystkie hormony. Mam nadzieje, ze ona uznaje polskie normy a nie tutejsze. Ja nie mam pojecia jak ci ludzie sie tu lecza (na cos powaznego)???? Znajomi z pracy nie potrafili mi powiedziec gdzie jest jakies prywatne laboratorium. Malo tego...dziwili sie, ze chce robic jakies badania i to prywatnie hahhaah tragedia...

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Mum Ty w UK jesteś? Anglicy to dziwna nacja. A ich lekarze i leczenie do niczego sie nie nadają [emoji55]

Witajcie

Postaram się trochę nadrobić posty

U mnie dziś 22 dc z 27
Ale cykl traktuje jako stracony przez te plamienia od 3-7 dc
Na szczęście ustały i mogę spokojnie bez nerwów czekać na @ [emoji57]

Napisane w aplikacji Forum BabyBoom

Mania u mnie tez 22. Jeszcze tydzien do @.
Przytulanki byly 10,11,14,15,17 dc. Nie mierze temp ani nie robie testow owu. I juz sie nastawilam ze nie wyszlo [emoji36]
Moj poszedl na silownie a ja na poprawe humoru powyciagalam swiateczne ozdoby [emoji23][emoji23][emoji23] milego wieczoru [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzol [emoji28] choinki tylko nie ubierz [emoji1] i nie myśl od razu, ze sie nie udało, bo to sie dopiero okaże [emoji4]

reklama
Kotek co nam sie tu nie chwalisz? [emoji2]

Do góry