reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Witam wieczornie, mnie znowu @ robi z konia bo się spóźnia... Ciekawe jak długo każe na siebie czekać :-( brzuch pobolewa, bez humoru, ciskam piorunami i płaczę. Leżę już w łóżku bo mam dość tego dnia.

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
majka będzie dobrze kochana , my tu wszystkie za ciebie trzymamy kciuki i fasolinke [emoji171]

Iszlej może to dobry znak [emoji6] dołączysz do tabelki , ktora znajduje się na 1 stronie? [emoji4]

Artemida moja się już 7 dni spóźnia , więc wiesz , ale jakoś tego nie odczuwam , chyba będę się martwić jak będzie 45dc [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

Bum a dziękuję [emoji38] ... ja to w ogóle mam chyba suwaczek z wiekiem młodego choć hmm pewna nie jestem bo na tel to nie widzę [emoji16]musiałabym na kompie wejść ...choć sto lat tego nie robiłam ....

Majka będzie dobrze [emoji41]

Iszelej to kiedy test ?

Artemida eh ... płacz jak masz ochotę odrazu zrobi Ci się lepiej ... mi to zawsze pomaga taki porządny beks[emoji58]

Kacha eee to pobalowane dzis[emoji4]coś kupiła fajnego ,chwal się szybciutko[emoji1]ja to już dawno na zakupach nie byłam ... hmm chyba czas sobie coś kupić [emoji5]a swoją drogą to zaraz się zacznie zakupowe szaleństwo-prezenty[emoji4]

Agnes taa łabędzie były i dużo Niemców[emoji23][emoji2][emoji23][emoji16]

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

anula no ja tak samo na lapka ino wchodze jak mam tabelke zmienić hehe a tak to na apce ciągle i widzę tylko , to kto ma w apce ustawiony suwaczek lub podpis , ale na kopie znów widać to co się ma na lapku i na apce [emoji5]

Artemida bo jej sie chyba nudzi naszym kosztem [emoji53] no , albo albo [emoji271] .

Mnie sie nic nie chce , ugotowalam zupe juz na jutro , bo P na drugą zmiane ma to się gonić nie będę musiała rano [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

Anula no Niemców zawsze jest dużo jesienią i wiosna, jakoś latem mniej. Gofra to bym zjadła dobrego [emoji12]
Artemida a nie szansy, ze cos tam kiełkuje u Ciebie?

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Anula no Niemców zawsze jest dużo jesienią i wiosna, jakoś latem mniej. Gofra to bym zjadła dobrego [emoji12]
Artemida a nie szansy, ze cos tam kiełkuje u Ciebie?

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.
Szczerze mówiąc nie wiem. Nie chce mi się testu robić żeby nie widzieć znowu 1 kreski, nie chce się nakręcac, pewnie znowu mnie w jajo robi a ja doszukuje się objawów. Szczerze mówiąc poza brzuchem nic mnie nie boli, rano zauważyłam że stanik się za mały zrobił ale tylko jedna miseczka... Pewnie znowu mi pms szaleje

I na seks nie mam ochoty, za to mój ciągle się do mnie przymila

Szczerze mówiąc nie wiem. Nie chce mi się testu robić żeby nie widzieć znowu 1 kreski, nie chce się nakręcac, pewnie znowu mnie w jajo robi a ja doszukuje się objawów. Szczerze mówiąc poza brzuchem nic mnie nie boli, rano zauważyłam że stanik się za mały zrobił ale tylko jedna miseczka... Pewnie znowu mi pms szaleje

Jak cyc urósł to może dobry znak [emoji41] masz jakiegoś sikanca w domu?

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Dziewczyny co może mi byc oczywiście oprócz ciąży bo w niej nie jestem a do lekarza nie chce mi się iść, jak cisnie mnie tak żołądek i mam mdłości normalnie już 5/6 dzień wrrr [emoji48] kuzde nie caly czas , ale nie ma dnia bym czegoś takiego nie miała...

wff2krhmvaem9yip.png

Do góry