reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nessi oj ... No on to zadowolony zapewne hehe zwolnienie , może ze szkoły bedzie [emoji14]

wff2krhmvaem9yip.png
Na szczęście w Poniedziałek mają wolne, we Wtorek Święto .. do środy go postawię na nogi jak co .. :p

Anula pytałaś o śluz ...u mnie sucho, głucho i pusto :)

reklama
Skłaniam się ku temu, że to jednak efekt uboczny testów ...bo wychodzi ciemne jednym bokiem tylko...jak się patrzy na test to tego nie widać, ale jak zrobiłam zbliżenie to taki efekt:
WP_20161028_030.jpg

Więc to żaden pozytyw :)
Zagadka rozwikłana !
Taki zoom zrobiłam, że aż kurz widać :p
Ten przed chwilą robiony po kawie co prawda, ale widać, że nie rozchodzi się po nich równomiernie ten barwnik.

Załączniki

• WP_20161028_030.jpg
    WP_20161028_030.jpg
    238,6 KB · Wyświetleń: 137
Hej .
Bum biorę cały czas tego castagnusa, a co tam? jego się bierze bez żadnej przerwy jeśli o to Ci chodzi.
W ogóle to coś mam zrypane, bo pierwsza połowa każdej strpny forum mam w jakiś dziwnych znaczkach, więc mogę doczytać tylko np 3 posty z każdej strony :/

Nessi mi ciążowe też się tak dziwnie wybarwialy na początku. Kiedy robisz ciążowy?
Dziewczyny jestem załamana. Mam wielkiego krwiaka ponoć w bardzo nie bezpiecznym miejscu. Powiedział że dziecko jeszcze żyje, dał parę leków i kazał przyjść za dwa tygodnie. To jakiś zły sen. Dobrze ze K ze mną był bo się rozkleilam a teraz sobie śpi

reklama
Nessi mi ciążowe też się tak dziwnie wybarwialy na początku. Kiedy robisz ciążowy?
Dziewczyny jestem załamana. Mam wielkiego krwiaka ponoć w bardzo nie bezpiecznym miejscu. Powiedział że dziecko jeszcze żyje, dał parę leków i kazał przyjść za dwa tygodnie. To jakiś zły sen. Dobrze ze K ze mną był bo się rozkleilam a teraz sobie śpi
Majka musi być dobrze , tule ! [emoji8]

wff2krhmvaem9yip.png

Do góry