Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No tak wygląda [emoji38] a śluz jaki ?Pozytywny owu ?
Zobacz załącznik 780386
Bo jak tak to trzeba poprawić dzisiaj [emoji14] Z K ten tego ..
No to jak spada powoli to chyba @ przyjdzie ...ale jak zacznie jutro rosnąć to chyba obie ocipiejemyNessi pozytyw jakby był , ale znów z drugiej strony nie jest taki jak kontrolna [emoji6]
U mnie temp , zeszła trochę w dół , niby 2 dni do @ hahaha [emoji23][emoji23]
Zobacz załącznik 780387
Majka podaj mi jeszcze raz , ten nowy tp?
poszłam wczoraj ale to dopiero 30dc był wiec za wcześnie, poszłam bo chciałam być pewna ze czegoś nie przeoczę, zrobili mi badania wyszły dobrze - przynajmniej tak przez telefon mówiła położna. Dostałam luteinę 2x1 i oczywiście nic nie było widac. Na następna wizytę ide 8 listopada to bedzie 42 dcWiem wiem dzięki a jak ty się czujesz? Kiedy na pierwszą wizytę?
? [emoji33] sorry , ale ja Cię nawet nie kojarze , nic o sobie nie napisalas .. wklejasz tylko wykresy ( 2 post ) oj osobiście nie lubię takich osób , które wtargają w wątek ot tak [emoji23][emoji23]
ok to spadam!? [emoji33] sorry , ale ja Cię nawet nie kojarze , nic o sobie nie napisalas .. wklejasz tylko wykresy , oj osobiście nie lubię takich osób , które wtargają w wątek ot tak [emoji23][emoji23]
Nikt Cię nie wygania,Bum miała na myśli zapewne żebyś napisała coś o sobie ... ile się starasz,czy się jakoś wspomagasz .... etcok to spadam!