reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Pozytywny owu ?
WP_20161028_013[1].jpg

Bo jak tak to trzeba poprawić dzisiaj :p Z K ten tego ..

Załączniki

• WP_20161028_013[1].jpg
    WP_20161028_013[1].jpg
    105,4 KB · Wyświetleń: 207
reklama
Nessi pozytyw jakby był , ale znów z drugiej strony nie jest taki jak kontrolna [emoji6]

U mnie temp , zeszła trochę w dół , niby 2 dni do @ hahaha [emoji23][emoji23]
1477641555403.png

Majka podaj mi jeszcze raz , ten nowy tp?

wff2krhmvaem9yip.png

Załączniki

• 1477641555403.png
    1477641555403.png
    60,1 KB · Wyświetleń: 198
Nessi pozytyw jakby był , ale znów z drugiej strony nie jest taki jak kontrolna [emoji6]

U mnie temp , zeszła trochę w dół , niby 2 dni do @ hahaha [emoji23][emoji23]
Zobacz załącznik 780387

Majka podaj mi jeszcze raz , ten nowy tp?

wff2krhmvaem9yip.png
No to jak spada powoli to chyba @ przyjdzie ...ale jak zacznie jutro rosnąć to chyba obie ocipiejemy :D

Mówisz, że nie pozytyw, to się nie bzykam i już nie robię tych testów :)
Przyjdzie @ to ide hormony zbadać.

Wiem wiem dzięki ;) a jak ty się czujesz? Kiedy na pierwszą wizytę?
poszłam wczoraj ale to dopiero 30dc był wiec za wcześnie, poszłam bo chciałam być pewna ze czegoś nie przeoczę, zrobili mi badania wyszły dobrze - przynajmniej tak przez telefon mówiła położna. Dostałam luteinę 2x1 i oczywiście nic nie było widac. Na następna wizytę ide 8 listopada to bedzie 42 dc

Nessi bzykaj się ! Ale zrób tak o 14 , żeby sprawdzić czy nie jest ciemniejsza [emoji6]
Bo w zeszlym cyklu widzisz jak ja mialam rano nic , poludnie troche pozytyw , wieczor mega pozytyw a na drugi dzien rano juz bladzioch a o 18 monit i bylo po owu ....
Więc działać trzeba [emoji110][emoji110]

Kochana myślisz , ze moja @ nawiedzi mnie punktulanie , niee to nie możliwe...
Wchodzi z wykresu ze dzis jest 6dpo...
Wczoraj mialam 36.87 a dziś 36.82 , więc spadek niewielki ... [emoji4]
a ty który masz kuzwa dc?

wff2krhmvaem9yip.png

mam nadzieje że już tak zostanie :)
jeżeli mogę to dopiszcie mnie do tabelki
? [emoji33] sorry , ale ja Cię nawet nie kojarze , nic o sobie nie napisalas .. wklejasz tylko wykresy ( 2 post ) oj osobiście nie lubię takich osób , które wtargają w wątek ot tak [emoji23][emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry