reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nikt Cię nie wygania,Bum miała na myśli zapewne żebyś napisała coś o sobie ... ile się starasz,czy się jakoś wspomagasz .... etc
mam 30 lat, staram się już 18 miesięcy.
jestem po poronieniu w lipcu b.r. w 5 tyg 4 d.
Poronienie samoistne.
Biorę dostinex na zbicie prolaktyny.
Reszta hormonów ok. Męża nasienie tez super.

Ale jeżeli nie przyjmujecie nowych to nie będę się narzucać.
Bum jak nie chcesz to nie musisz czytac moich postów!

reklama
@tęczowa ty bierzesz ten castangus?

lavazza jakctam sytuacja?...

wff2krhmvaem9yip.png

kotek witam na wątku! Kurcze u Ciebie już 18 miesięcy u mnie zaraz będzie skończony 10 miesiąc.Oj ćwiczą nam psychę te starania.

Nessi a może druga owu ? Wiesz , ze ja mialam podobne przypuszczenia , ze u mnie do drugiej doszło...
A jak się szyjka ma?

wff2krhmvaem9yip.png

Nessi a może druga owu ? Wiesz , ze ja mialam podobne przypuszczenia , ze u mnie do drugiej doszło...
A jak się szyjka ma?

wff2krhmvaem9yip.png
Szyjki nie badałam, mam teraz inne zmartwienie :)
Zadzwonili ze szkoły, że Michał gorączkę ma by odebrać go jak najszybciej :) 38 C,
Przyszłam, a pielęgniarka mówi, że 37,3 :p
Zbadałam mu w domu bo elektronicznym nie ufam to ma 36,6 :p
No ale pójdę dla świętego spokoju do lekarza z nim :) a ON ? taki chory, że aż wniebowzięty :D

reklama
Do góry