reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Majka bidulo ty moja [emoji26][emoji26][emoji26][emoji26][emoji26]
Przykro mi.
Bede trzymala kciuki zeby bylo dobrze , niech ten krwiak tam siedzi i sie nie rusza...
Sciskam mocno !!!!!

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

reklama
Nessi pozytyw jakby był , ale znów z drugiej strony nie jest taki jak kontrolna [emoji6]

U mnie temp , zeszła trochę w dół , niby 2 dni do @ hahaha [emoji23][emoji23]
Zobacz załącznik 780387

Majka podaj mi jeszcze raz , ten nowy tp?

wff2krhmvaem9yip.png
Na moje jutro ci skoczy

Majka, teraz musisz się uspokoić. Ja też miałam krwiaka który stety niestety pękł w 6tc. Na szczęście maleństwu to nie zaszkodzilo. Leż i odpoczywaj. Niczego nie dzwigaj i bierz leki. On się zawsze może wchłonąć.

Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka

Dziewczyny jestem załamana. Mam wielkiego krwiaka ponoć w bardzo nie bezpiecznym miejscu. Powiedział że dziecko jeszcze żyje, dał parę leków i kazał przyjść za dwa tygodnie. To jakiś zły sen. Dobrze ze K ze mną był bo się rozkleilam a teraz sobie śpi
Staraj sie nie denerwować, jest na forum wiele dziewczyn ktore miały krwiaki, i wszystko sie koczy albo skończyło sie szczęśliwie, bądz dobrej myśli będzie dobrze

Tak, tak mysl o dzidzi !! Sliczna jest !!!!
U mnie kaszana, mam typowe bole jak w zeszlym cyklu w polowie takze i w tym miesiacu chu ..owo [emoji26][emoji26][emoji26][emoji26] czekam za
"okresem" "plamieniem" tak jak ostatnim razem. [emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]

Ostatnia edycja:
Tak, tak mysl o dzidzi !! Sliczna jest !!!!
U mnie kaszana, mam typowe bole jak w zeszlym cyklu w polowie takze i w tym miesiacu ****...owo [emoji26][emoji26][emoji26][emoji26] czekam za
"okresem" "plamieniem" tak jak ostatnim razem. [emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]

To jeszcze nic nie znaczy. Jak ja mam myśleć pozytywnie to ty też ;)

reklama
Znam te bole w korzonkach i nisko w dole brzucha...jutro chlusnie krwia i po wszystkim [emoji22][emoji22][emoji22] myslicie ze te plamienia to moze faktycznie niski progesteron.. ?

Do góry