reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

My wrocilismy dopiero z urodzin , buty mnie coś obdarly wrrr...
Mloda spi , a my z P winko i pizza [emoji5]

Agnesid hahaha poka buty , tez lubie takie sportowe do dreptania [emoji4]

reklama
A ja dziewczynki po zajęciach z małą i troszkę sprzątania leżę i relaksuje sie. Nie jadlam nic brzuch w pozycji leżącej a on taaaaki odstający już [emoji33][emoji33]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

1475949500271.jpg

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1475949500271.jpg
    1475949500271.jpg
    40 KB · Wyświetleń: 197
Cześć dziewczyny zlinczujecie mnie że tu mało się udzielam, ale wszystko na mojej głowie, ten miesiąc idzie na straty bo mój A od dwóch tygodni bierze antybiotyk tzn. brał przez tydzień i nie przeszło bo kto mądry idzie do pracy jak jest chory, to dzisiaj się doigrał i zastrzyki dostał dobrze mu tak. [emoji6]
Mi się wydaje że mam owu bo mam biały śluz pierwszy raz od skończenia anty.

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

Rene no super brzus już [emoji7]

Patunia spokojnie , jak masz dużo pracy to masz wybaczone !
Niech się małż kuruje a ty weź go tam rozgrzej szybko się wyleczy [emoji5]

Artemida otwarte okno wklej i @ przyjdzie [emoji38]

Artemida i to z jakim świetnym widokiem , teraz to musi przyjść [emoji6] a mam pytanie twoja ginka mówiła , ze ile wam daje na zajście 3 miesiące?

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Do góry